- Makaleler
- 1
Büyük ihtimalle.Peki ya repo dosyasına başka bir repo ekleyip güncellersem? Yine çökecek midir?
Büyük ihtimalle.Peki ya repo dosyasına başka bir repo ekleyip güncellersem? Yine çökecek midir?
Valla 1.0 sürümü çok güzel keşke aynı tema da kalsalardı.Büyük ihtimalle.
Reis ben 1.0 indirdim iso olarak yazdım usb'ye taktım reset attım f11 basıyorum çıkan ekran da usbyi seçiyorum fakat siyah ekran da kalıyor neden ?Hocam ben 1.0 sürümünü kullandım ve hiçbir şey yapamadım ne program kurabildim ne de başka bir şey gerçekten çok hızlı ama kullanılmıyor.
Reis ben 1.0 indirdim ISO olarak yazdım USB'ye taktım reset attım F11 basıyorum çıkan ekran da USB'yi seçiyorum fakat siyah ekran da kalıyor neden?
Bilgisayarın kaç model hocam?Valla 1.0 sürümü çok güzel keşke aynı tema da kalsalardı.
Reis ben 1.0 indirdim iso olarak yazdım usb'ye taktım reset attım f11 basıyorum çıkan ekran da usbyi seçiyorum fakat siyah ekran da kalıyor neden ?
Ryzen 3 2200 g işlemci 8 gb ddr4 ram a320m pro vds plus anakartBilgisayarın kaç model hocam?
Bilmiyorum ben de böyle bir sorun olmamıştı.
Bilgisayarın için gerekli sürücüler yok o versiyonda çalışmaz.Ryzen 3 2200 g işlemci 8 gb ddr4 ram a320m pro vds plus anakart
Bilgisayarın için gerekli sürücüler yok o versiyonda çalışmaz.
Sanal makine olmadan. Başka bir Yöntem ile kurulma ihtimali var mı?
Tamamdır. Çok teşekkür ediyorum.Hiç sanmıyorum. Zaten en son veriyonu kurup istediğin gibi modifiye edebilirsin. Bahsettiğin versiyona destek çoktan kesildiğinden Update bile edemeyebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.