Hep yazdım gene yazayım r25 mt25 mt07 gibi motorlar bu ülkede ikinci el alınmaz. Sebebi belli anlatmaya uzun uzun gerek yok. Ha nedir tanıdık eş dost akrabadan olgun bir adamın kullandığı motordur o zaman olabilir o da 100 motorda belki 1 tane denk gelir.
Hep yazdım gene yazayım R25 MT25 MT07 gibi motorlar bu ülkede ikinci el alınmaz. Sebebi belli anlatmaya uzun uzun gerek yok. Ha nedir tanıdık eş dost akrabadan olgun bir adamın kullandığı motordur o zaman olabilir o da 100 motorda belki 1 tane denk gelir.
125cc ile tecrübe vs. Önemli değil istediğin motoru alıp sürebilirsin. Olay sende bitiyor. Dominar 400 de sana neden hitap etmez ağır olduğu için sen anlaşılan kıvrak bir motor istiyorsun. Racing diyorsun bu bütçede zor ama çin malından başka alternatif pek yok bende çin önermem. R25 de ikinci el çok büyük risk. Bilmiyorum.
125CC ile tecrübe vs. Önemli değil istediğin motoru alıp sürebilirsin. Olay sende bitiyor. Dominar 400 de sana neden hitap etmez ağır olduğu için sen anlaşılan kıvrak bir motor istiyorsun. Racing diyorsun bu bütçede zor ama Çin malından başka alternatif pek yok bende Çin önermem. R25 de ikinci el çok büyük risk. Bilmiyorum.
Hocam Dominar'dan başka çarem yok gibi zaten Çin'e bulasacagima motosiklet kullanmam daha iyi peki MT 25 alınmaz demişsiniz 7,8 bin Km'de olsa damı alınmaz
Hocam Dominar'dan başka çarem yok gibi zaten Çin'e bulasacagima motosiklet kullanmam daha iyi peki MT 25 alınmaz demişsiniz 7,8 bin Km'de olsa damı alınmaz
Yani km den ziyade sürücüsü önemli. Süren kişi çoluk çocuk ise alınmaz veya sağı solu oynanmış ise. Ha nedir büyük olgun bir adamdır o zaman alınabilir.