Eski kasadan HDD sökülmüyor

revcomrade

Hectopat
Daha fazla  
Eski bir kasada 1 TB HDD duruyor, acil ihtiyacım çıktığı için takmam lazım. Ama mandallı gibi bir görünüm var. Ne yaptıysam sökemedim kaçırdığım bir vida falan mı var? Cooler Master markası kasanın.

IMG_2816.jpeg

IMG_2815.jpeg

IMG_2814.jpeg

Dostlar harbiden yardım lazım.

Kızak falan da yok bunda, ne aptal bir şey.

Son düzenleme:
Screenshot_20240508-141124_Chrome.jpg

Yön işaretleri ile vurguladıklarımı yapmanız yeterli muhtemelen. Aşağıdakiler için de aynı şey geçerli. Önce orayı aşağı doğru çekin, ardından onu tutup sağa doğru sürükleyin, çıkacaktır muhtemelen.

yok vallahi anasına avradına söveceğim kırıp atacağım sinirden. elim ağrıdı hala çıkmıyor. bu kapak yerinden fırladı kızak çıkmadı hala.

Eki Görüntüle 2190006

Yön işaretleri ile vurguladıklarımı yapmanız yeterli muhtemelen. Aşağıdakiler için de aynı şey geçerli. Önce orayı aşağı doğru çekin, ardından onu tutup sağa doğru sürükleyin, çıkacaktır muhtemelen.

Yiğit hocamın dediği gibi. Lisede yurtta vardı bundan öyle yapıyorduk diye hatırlıyorum.
@revcomrade
HDD üstünde kanallar var hocam. Onları tutuyor bu sistem. Kilidi açıp kaydırmak yeterli. Bazen usun süre kalınca sıkışabilir. Bir de yan tarafta vida varsa onu sökün. Vidayı dökmeden çıkmaz hocam.

abi tornavidayı sokup kırsam olur mu direkt bu kızağı?

abi ben delirip burayı kırdım. içinden bir demir çıktı. bu demir hdd nin mi yoksa kasanın mı

IMG_2817.jpeg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı