xXburakmetinXx Kilopat Katılım 21 Mart 2018 Mesajlar 85 Yer Tekirdağ-Çorlu 31 Temmuz 2021 #1 Windows Vista veya Windows XP 32 Bit ISO dosyasını indirdim ve eski kasaya format atmak istiyorum. Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2021
Windows Vista veya Windows XP 32 Bit ISO dosyasını indirdim ve eski kasaya format atmak istiyorum. Teşekkür ederim.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #2 xXburakmetinXx dedi: Windows Vista veya Windows XP 32 Bit ISO dosyasını indirdim ve eski kasaya format atmak istiyorum. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rufus'la CD yazdır normal format işlemini yap veya USB'den dene.
xXburakmetinXx dedi: Windows Vista veya Windows XP 32 Bit ISO dosyasını indirdim ve eski kasaya format atmak istiyorum. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rufus'la CD yazdır normal format işlemini yap veya USB'den dene.
polatınsigarası Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 829 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 31 Temmuz 2021 #3 xXburakmetinXx dedi: Windows Vista veya Windows XP 32 Bit ISO dosyasını indirdim ve eski kasaya format atmak istiyorum. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşında dediği gibi USB'ye Rufus'la yazdırıcaksın sonra BIOS'dan atıcaksın.
xXburakmetinXx dedi: Windows Vista veya Windows XP 32 Bit ISO dosyasını indirdim ve eski kasaya format atmak istiyorum. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Arkadaşında dediği gibi USB'ye Rufus'la yazdırıcaksın sonra BIOS'dan atıcaksın.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.761 Makaleler 63 Çözümler 478 31 Temmuz 2021 #4 MBR olarak yazdırıp Rufus ile bas formata. Eski kasa ise MBR, yeni sistem ise GPT. Bu kadar basit.
odunq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 3.403 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2021 #5 xXburakmetinXx dedi: Windows Vista veya Windows XP 32 Bit ISO dosyasını indirdim ve eski kasaya format atmak istiyorum. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Normalde Rufus ile yazılıyor ama eski sistemde XP veya Win98 miydi hatırlamıyorum Rufus ile hazırlanma durumu olmuyor. Vista için ezbere Rufus ile yapın dememek lazım. Öncelikle deneyin ama olmaz ise çok uğraşmayın tekrar sorun.
xXburakmetinXx dedi: Windows Vista veya Windows XP 32 Bit ISO dosyasını indirdim ve eski kasaya format atmak istiyorum. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Normalde Rufus ile yazılıyor ama eski sistemde XP veya Win98 miydi hatırlamıyorum Rufus ile hazırlanma durumu olmuyor. Vista için ezbere Rufus ile yapın dememek lazım. Öncelikle deneyin ama olmaz ise çok uğraşmayın tekrar sorun.