4 478424 Decapat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 921 Çözümler 5 21 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar SSD almayı düşünüyorum kasamı 3-4 yıl önce almıştım. Yani SSD nereye takılır falan pek bilgim yok. Şu an HDD takılı. Şimdiden teşekkürler. Bir de düşük sistem için hangi SSD'yi alsam daha iyi olur ve hızlanır söylerseniz sevinirim.
Arkadaşlar SSD almayı düşünüyorum kasamı 3-4 yıl önce almıştım. Yani SSD nereye takılır falan pek bilgim yok. Şu an HDD takılı. Şimdiden teşekkürler. Bir de düşük sistem için hangi SSD'yi alsam daha iyi olur ve hızlanır söylerseniz sevinirim.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.960 Çözümler 246 21 Eylül 2022 #2 478424 dedi: Arkadaşlar SSD almayı düşünüyorum kasamı 3-4 yıl önce almıştım. Yani SSD nereye takılır falan pek bilgim yok. Şu an HDD takılı. Şimdiden teşekkürler. Bir de düşük sistem için hangi SSD'yi alsam daha iyi olur ve hızlanır söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
478424 dedi: Arkadaşlar SSD almayı düşünüyorum kasamı 3-4 yıl önce almıştım. Yani SSD nereye takılır falan pek bilgim yok. Şu an HDD takılı. Şimdiden teşekkürler. Bir de düşük sistem için hangi SSD'yi alsam daha iyi olur ve hızlanır söylerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et