Eski kitaplar nasıl satılır?

AramTopaloglu

Hectopat
Elimde 6-7 sene once alıp okuduğum ezberledigim kitaplar var. Birçoğu çocuk kitabi ve bu kitaplari okuyabildigine emin oldugum insanlara satmak istiyorum, kitabi kilo ile alan sozde geri dönüşümcü kagit toplayicilarina vermek istemiyorum.

Kitap takası yapan kitapçılar var, belirli bölümlerinde ücretsiz kitap tutuyorlar ve kendi elindeki kitabı verip oradan yeni kitap alarak insanlarla kitap paylaşabiliyorsunuz. Benzer hizmeti yapan siteler de var ama güvenli olup olmadığından emin olmadığım için site önermeyeceğim, ben gidip kendi elimle yapıyorum takası.

Dolap uygulaması üzerinden satıyorum ben okuduğum kitapları. Geri dönüşüm için alan kişiler zaten bu fiyatlara bu şekilde almaz kitabı.

Koca şehirde ya bir ya iki sahaf vardır, gidip bir sorayım alan olur mu diye. O da olmazsa belki kapımın önündeki ilkokula bağışlarım.

Bağışlamak da mantıklı çok para edecek kitaplar değilse çocuklara dağıtabilirsiniz. Koca şehirde yaşıyorsanız mutlaka sahaf vardır.

Sahaflar ölü fiyatına alır. Uğraşmaya değmez. Bir okula bağışlayabilirsiniz.

Bağışlamak da mantıklı çok para edecek kitaplar değilse çocuklara dağıtabilirsiniz. Koca şehirde yaşıyorsanız mutlaka sahaf vardır.
Yok efenim, Bingolde yasiyorum ufacik şehir, Benim adim [....] serisi var onu futbolla ilgilenen bir kuzenimin çocuğuna vereceğim, kalan kitaplarin hepsini yaş kataloğuna göre ilkokul ve ortaokula bagisliyacagim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı