Eski laptop ekranı 2. monitör olarak nasıl kullanılır?

Zinkkq

Centipat
Daha fazla  
Monitör
Casper Excalibur 200hz 1ms
Merhaba. benim elimde eski laptopum var ve bu laptopu masaüstü bilgisayarıma bağlayarak ikinci ekran olarak kullanmak istiyorum. Bu adımları mı yapmalıyım?
- Laptopun HDMI girişine kabloyu tak.
- Ekran kartının HDMI girişine kablonun diğer ucunu tak.
- Ana monitöründen Win + p yaparak gelen sekmede uzat seçeneğini aktif et.
Bunu yapmayı düşünüyorum fakat tam emin değilim, o yüzden sizlere sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. benim elimde eski laptopum var ve bu laptopu masaüstü bilgisayarıma bağlayarak ikinci ekran olarak kullanmak istiyorum. Bu adımları mı yapmalıyım?
Bunu yapmayı düşünüyorum fakat tam emin değilim, o yüzden sizlere sormak istedim.
galiba yapacaklarınız bu benim laptopta eski mönitörde aynısını yaptım direk bağlandı bir sorun olmayacağını teşkil ediyorum eğer yanlışsa düzeltirler zaten

Ve sonra ufak bi cızırtı sesi gelsin 😂

Ve sonra ufak bi cızırtı sesi gelsin 😂
Monitörler input yani giriştir, ekran kartından çıkışı olanlarda output yani çıkıştır. Gidip dizüstü cihazınızı TV'ye bağladığınızda bu OUTPUT>INPUT olur ama siz şunu yapamazsınız. OUTPUT>OUTPUT iki ayrı çıkış içeren ürünü birbirine bağlarsanız bu cihazların HDCP versiyonlarına göre veya kullanılan devre bileşenlerine göre ya hiçbir şey yapmaz yada iki cihazınızdan birinin çıkışının yanmasıyla sonuçlanır.

Merhaba. Benim elimde eski laptopum var ve bu laptopu masaüstü bilgisayarıma bağlayarak ikinci ekran olarak kullanmak istiyorum. Bu adımları mı yapmalıyım?

Bunu yapmak için basit bir capture Card al bir de yazılımla ful ekrana al öyle yapabilirsin.

Monitörler input yani giriştir, ekran kartından çıkışı olanlarda output yani çıkıştır. Gidip dizüstü cihazınızı TV'ye bağladığınızda bu OUTPUT>INPUT olur ama siz şunu yapamazsınız. OUTPUT>OUTPUT iki ayrı çıkış içeren ürünü birbirine bağlarsanız bu cihazların HDCP versiyonlarına göre veya kullanılan devre bileşenlerine göre ya hiçbir şey yapmaz yada iki cihazınızdan birinin çıkışının yanmasıyla sonuçlanır.
İlla ki ben bu dizüstü makineye görüntü vericem derseniz bir CAPTURE kart yani yakalama kartı almanız gerek bu kart usb tabanlıdır ana makinenizden çıkan görüntüyü bu karta girersiniz ve usb yoluyla içeri aktarırsınız ki bu da zahmetli bir iştir laptobun bunu kaldırması gerekir. Çoğu yayıncı konsolundan oynadığı oyunu size bu şekilde aktarmaktadır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı