Eski laptopa DDR 3 RAM önerisi

bngle

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, eski laptopıma RAM takviyesi yapmak istiyorum. SSD geçişini sağladım, ek olarak 4 GB RAM almıştım fakat anakartımın 2.slotu çalışmıyormuş onu fark ettim. Şimdi tek olarak uyumlu 8 GB RAM önerisine ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Laptop modelin nedir tek slotta 8 GB destekliyor mu? Onun dışında herhangi bir DDR3 RAM alabilirsin, tek slota alacağın için uyumluluğa bakmaya gerek yok.
Merhaba hocam, destekler diye düşünmüştüm ama teyit etme amaçlı beni yönlendirirsen çok sevinirim. Model olarak grundig.

Merhaba hocam, ilginize teşekkür ederim öncelikle. Maalesef elimde, attığım görsellerden başka veri yok. Bu ram uyumlu olur mu acaba? Ya da bakmam gereken kısıt nedir söylerseniz ona göre hızlıca sipariş geçmek isterim. Bu ram benim ramden biraz büyük gibi ama?

Merhaba @Quantum9 ve @Artoria Pendragon, konuyla ilgili olarak yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleme:

Büyüklük açısından sıkıntı yok SO-DIMM RAM, dediğim gibi tek slotta 8 GB desteklemesi dışında uyumluluk açısından sıkıntı cikarabilecek bir durum yok. Onu da denemeniz gerekiyor.

Belirttiğiniz RAM sizin için uygundur. İşlemciniz maksimum 16 GB RAM destekliyor, ancak hız limiti olduğu için 16 da, 16 ya gerek yok. 1333 MHz 8 GB RAM yeterlidir. Attığınız linkteki ürünü alabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim sizlere, sipariş geçtim. Deneyip göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…