MehmetEfeErt
Decapat
Eski bir laptopum var. Onu bayağıdır kullanmıyordum bugün açayım dedim. Sonra Windows 11 yükledim ama akıcı değildi. Sizce hangi Windows'u kurmalıyım?
Eski bir laptopum var. Onu bayağıdır kullanmıyordum bugün açayım dedim. Sonra Windows 11 yükledim ama akıcı değildi. Sizce hangi Windows'u kurmalıyım?
5-6 yıllık laptopum var kullanmadığım Windows 10 kurulu akıcı ve güzel hala.
Bu soru sistem özelliklerine göre değişir. Özellikler baz alınmaz ve sistemde SSD yoksa Windows 8.1 ama SSD takviyesi alıp Windows 11 denemesi veya Windows 10 kurup kullanabilirsiniz.
11 yıllık PC Windows 10 ve akıcı, 6 yıllık PC de ise Windows 11 kullanıyorum o da aynı şekil akıcı.
Windows 8.1 yükleyebilirsin çok zayıf değilse. Ya da Linux ben Linux kullanıyordum gayet de güzel.
5-6 yıllık laptopum var kullanmadığım Windows 10 kurulu akıcı ve güzel hala.
Sistem özelliklerinize de bağlı olmaksızın Windows 8.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.