A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 31 Mayıs 2024 #11 HolmesPSD dedi: Bu değerleri aldığınız platformun ismi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... CPU-Z'nin validate sitesi. CPU-Z VALIDATOR CPU-Z VALIDATOR is the world-recognized standard for system analysis & performance validation valid.x86.fr Herhangi bir işlemcinin tek/çift çekirdek performansına bakacaksanız arama motoruna şu şekil yazmanız yeterli.
HolmesPSD dedi: Bu değerleri aldığınız platformun ismi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... CPU-Z'nin validate sitesi. CPU-Z VALIDATOR CPU-Z VALIDATOR is the world-recognized standard for system analysis & performance validation valid.x86.fr Herhangi bir işlemcinin tek/çift çekirdek performansına bakacaksanız arama motoruna şu şekil yazmanız yeterli.
HolmesPSD Decapat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #12 A1peren dedi: CPU-Z'nin validate sitesi. CPU-Z VALIDATOR CPU-Z VALIDATOR is the world-recognized standard for system analysis & performance validation valid.x86.fr Herhangi bir işlemcinin tek/çift çekirdek performansına bakacaksanız arama motoruna şu şekil yazmanız yeterli. Eki Görüntüle 2209729 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
A1peren dedi: CPU-Z'nin validate sitesi. CPU-Z VALIDATOR CPU-Z VALIDATOR is the world-recognized standard for system analysis & performance validation valid.x86.fr Herhangi bir işlemcinin tek/çift çekirdek performansına bakacaksanız arama motoruna şu şekil yazmanız yeterli. Eki Görüntüle 2209729 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
MMHKAFAYAŞAMAR Centipat Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #13 A1peren dedi: Çalıştırır. Genişletmek için tıkla... kral hani bir ay araydı dersler beklemez
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 31 Mayıs 2024 #14 MMHKAFAYAŞAMAR dedi: kral hani bir ay araydı dersler beklemez Genişletmek için tıkla... Saldım artık hocam bu sene olacağı yok. 350 puan beni kurtarmıyor.
MMHKAFAYAŞAMAR dedi: kral hani bir ay araydı dersler beklemez Genişletmek için tıkla... Saldım artık hocam bu sene olacağı yok. 350 puan beni kurtarmıyor.