LOLZ_sec Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 235 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 20 Mayıs 2024 #11 Evet yaparsanız olur. C H O S E N dedi: Hocam hiç anlamıyorum gerçekten her şeyi yapıp bilgisayar yani macOS açılınca sonra yaptıklarını yapmayayım mı? Genişletmek için tıkla... C H O S E N dedi: Hocam hiç anlamıyorum gerçekten her şeyi yapıp bilgisayar yani macOS açılınca sonra yaptıklarını yapmayayım mı? Videoda 14,7 GB bir dosya iniyor ve benim diskim de aynı boyutta olur mu? Genişletmek için tıkla... Disk dediğin ubs bellek ise sıkıntı olabilir 32 GB kullanmanı tavsiye ederim.
Evet yaparsanız olur. C H O S E N dedi: Hocam hiç anlamıyorum gerçekten her şeyi yapıp bilgisayar yani macOS açılınca sonra yaptıklarını yapmayayım mı? Genişletmek için tıkla... C H O S E N dedi: Hocam hiç anlamıyorum gerçekten her şeyi yapıp bilgisayar yani macOS açılınca sonra yaptıklarını yapmayayım mı? Videoda 14,7 GB bir dosya iniyor ve benim diskim de aynı boyutta olur mu? Genişletmek için tıkla... Disk dediğin ubs bellek ise sıkıntı olabilir 32 GB kullanmanı tavsiye ederim.
C H O S E N Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 753 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #12 LOLZ_sec dedi: Evet yaparsanız olur. Disk dediğin ubs bellek ise sıkıntı olabilir 32 GB kullanmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... 32 GB bulmam zor internetten alsam geç gelir paramda yok. Upgrade nedir ne yapmayayım? C H O S E N dedi: 32 GB bulmam zor internetten alsam geç gelir paramda yok. Upgrade nedir ne yapmayayım? Genişletmek için tıkla... Abim gelirken 32 gb getirecek hocam teşekkür ederim ilginizden.
LOLZ_sec dedi: Evet yaparsanız olur. Disk dediğin ubs bellek ise sıkıntı olabilir 32 GB kullanmanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... 32 GB bulmam zor internetten alsam geç gelir paramda yok. Upgrade nedir ne yapmayayım? C H O S E N dedi: 32 GB bulmam zor internetten alsam geç gelir paramda yok. Upgrade nedir ne yapmayayım? Genişletmek için tıkla... Abim gelirken 32 gb getirecek hocam teşekkür ederim ilginizden.
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.643 Makaleler 18 Çözümler 58 20 Mayıs 2024 #13 Denemenizi önermem. AMD mobil platformda zorluğu imkansız gibi bir şey, hele ki bir APU için.
C H O S E N Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 753 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #14 LOLZ_sec dedi: AMD ise sistemin Intel'den daha kötü olur performans macOS işletim sisteminde AMD CPU desteği yok EFI de oynama yaparak değiştiriyorlar bu da problem yaratabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 4 6 çipset diyor hangisini kurmalıyım?
LOLZ_sec dedi: AMD ise sistemin Intel'den daha kötü olur performans macOS işletim sisteminde AMD CPU desteği yok EFI de oynama yaparak değiştiriyorlar bu da problem yaratabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 4 6 çipset diyor hangisini kurmalıyım?