Eski laptopa Windows 7 kurmak faydalı olur mu?

332707

Hectopat
Orijinalinde Windows 8.1 kurulu olan bir laptop kullanıyorum, şu an Windows 10 kurulu. Windows 7 kursam sistem hızlanır mı?

Tekrardan 8.1'e düşürebilirsiniz.

Orijinalinde Windows 8.1 kurulu olan bir laptop kullanıyorum, şu an Windows 10 kurulu. Windows 7 kursam sistem hızlanır mı?
Yüksek ihtimalle sürücüsü yoktur. Ayrıca özelliklerine göre W8.1 daha iyi olur.

Yüksek ihtimalle sürücüsü yoktur. Ayrıca özelliklerine göre W8.1 daha iyi olur.

Windows 7 ile Windows 8'nin sürücüleri birebir ayni.

Dostum Windows 7 ile Windows 8 ayni sistem gereksinimleri istiyor ayrı yer kaplıyor 2 GB üstü RAM'in varsa Windows 8.1 geç en azından orijinal ISO.

Windows 7 desteği kesildi. Bileşenlerinin de sürücü güncellemelerini alamazsın, bileşen markaları da sürücü desteklerini kesti. Eski sürücüleri kurup kullanabilirsin ama önermiyorum. Win 8.1'den devam etmenizi öneririm.

Windows 7 zaten en son güncellemeleri en son driveri verip kapatti düşük donanim bilgisayar Windows 7 kullanmaya devam etmeli.

Microsoft'un sitesinden Windows 8.1 ISO dosyasını indirdim. Kurduktan sonra etkinleştirmem gerekecek. Ürün anahtarını nereden alabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…