CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 11 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar HDD alacaktım alamadım. Ben de eski laptopumdaki takmak istiyorum. PC açılıyordu bir süre sonra mouse hareket etmiyordu onda sorun HDD miydi bilmiyorum ama taksam oyun oynarken vs sıkıntı çıkarır mı?
Arkadaşlar HDD alacaktım alamadım. Ben de eski laptopumdaki takmak istiyorum. PC açılıyordu bir süre sonra mouse hareket etmiyordu onda sorun HDD miydi bilmiyorum ama taksam oyun oynarken vs sıkıntı çıkarır mı?
Anil Alkan Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 830 Çözümler 1 11 Aralık 2020 #2 Evet. Sorun yaşatır denemeyin, 100-300tllik hddler var biraz para biriktirmeye çalışın.
Kullanıcı1355 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 23 11 Aralık 2020 #3 Kullanabilirsiniz. Ama format atmanızı tavsiye ederim.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 11 Aralık 2020 #4 Anil Alkan dedi: Evet. Sorun yaşatır denemeyin, 100-300TL'lik HDD'ler var biraz para biriktirmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... 2.disk olarak kullanacağıım anadisk Samsung SSD sadece oyun indirmek için vs. JAGGED41 dedi: Kullanabilirsiniz. Ama format atmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla...
Anil Alkan dedi: Evet. Sorun yaşatır denemeyin, 100-300TL'lik HDD'ler var biraz para biriktirmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... 2.disk olarak kullanacağıım anadisk Samsung SSD sadece oyun indirmek için vs. JAGGED41 dedi: Kullanabilirsiniz. Ama format atmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla...
K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 11 Aralık 2020 #5 Anil Alkan dedi: Evet. Sorun yaşatır denemeyin, 100-300tllik hddler var biraz para biriktirmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Pek yaşatmıyor sallamayın. Ben kullandım bir zamanlar sonra yazma hızından dolayı yeni HDD aldım.
Anil Alkan dedi: Evet. Sorun yaşatır denemeyin, 100-300tllik hddler var biraz para biriktirmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Pek yaşatmıyor sallamayın. Ben kullandım bir zamanlar sonra yazma hızından dolayı yeni HDD aldım.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 11 Aralık 2020 #6 JAGGED41 dedi: Kullanabilirsiniz. Ama format atmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... KlesS dedi: Pek yaşatmıyor sallamayın. Ben kullandım bir zamanlar sonra yazma hızından dolayı yeni HDD aldım. Genişletmek için tıkla... Bende zaten sadece 1.5 sene kullanacağım sorun çıkarmaz değil mi 2.disk olarak kullanacağım.
JAGGED41 dedi: Kullanabilirsiniz. Ama format atmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... KlesS dedi: Pek yaşatmıyor sallamayın. Ben kullandım bir zamanlar sonra yazma hızından dolayı yeni HDD aldım. Genişletmek için tıkla... Bende zaten sadece 1.5 sene kullanacağım sorun çıkarmaz değil mi 2.disk olarak kullanacağım.
canpikachu Hectopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 322 Çözümler 4 11 Aralık 2020 #7 Çok FPS veren oyunları oraya yüklerseniz takılıyor o HDDler
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 11 Aralık 2020 #8 canpikachu dedi: Çok FPS veren oyunları oraya yüklerseniz takılıyor o HDD'ler. Genişletmek için tıkla... BF1 GTA 5 gibi oyunlar yükleyeceğim çok sıkıntı çıkarır mı mesela 120 FPS oynuyorsam 1E vs düşmez değil mi?
canpikachu dedi: Çok FPS veren oyunları oraya yüklerseniz takılıyor o HDD'ler. Genişletmek için tıkla... BF1 GTA 5 gibi oyunlar yükleyeceğim çok sıkıntı çıkarır mı mesela 120 FPS oynuyorsam 1E vs düşmez değil mi?
K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 11 Aralık 2020 #9 SeyitOkan dedi: Bende zaten sadece 1.5 sene kullanacağım sorun çıkarmaz değil mi 2.disk olarak kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Olmaz bence. İçinde Windows var ise sil öyle kullan. canpikachu dedi: Çok FPS veren oyunları oraya yüklerseniz takılıyor o HDDler Genişletmek için tıkla... HDD bozuk değilse istersen USB'ye at genede birşey olmaz.
SeyitOkan dedi: Bende zaten sadece 1.5 sene kullanacağım sorun çıkarmaz değil mi 2.disk olarak kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Olmaz bence. İçinde Windows var ise sil öyle kullan. canpikachu dedi: Çok FPS veren oyunları oraya yüklerseniz takılıyor o HDDler Genişletmek için tıkla... HDD bozuk değilse istersen USB'ye at genede birşey olmaz.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 11 Aralık 2020 #10 KlesS dedi: Olmaz bence. İçinde Windows var ise sil öyle kullan. Genişletmek için tıkla... İçinde oyun resi var bir de Windows var çok sıkıntı çıkarır mı?
KlesS dedi: Olmaz bence. İçinde Windows var ise sil öyle kullan. Genişletmek için tıkla... İçinde oyun resi var bir de Windows var çok sıkıntı çıkarır mı?