Eski laptoptan çıkan HDD bilgisayara bağlanırsa sıkıntı çıkar mı?

Yer
O_O
Arkadaşlar eski kırık Casper laptopun içini açtım HDD'yi çıkardım. Şimdi ben bunu laptopa taksam HDD açılır mı? Windows kurmak için istemiyorum sadece içindekilere bakacağım. Elimde şöyle bir aparat var.

Bu aparat ile HDD'yi şu an kullandığım laptopa bağlayacağım.

Bir sıkıntı çıkmaz. Hard diskiniz arızalı değil ise eski dosyalarınıza bakabilirsiniz.

Konu sahibi aparatı laptopun içine takmayacak zaten, harici hard disk niyetine kullanacak.

Vallahi açıklamada laptopa takacağım demiş. Harici kullanacağım dememiş. Eğer harici kullanacaksa sorun yok ama dahili kullanacaksa yanlış ürün almasın diye yazdım. CD veya DVD yuvasını yapıyorlar 2. HDD için öyle bir ürün almalı dahili kullanacaksa.

Evet, o yöntemle de yapılabilir ama kendisi yüksek ihtimalle harici kullanacak. Böyle bir aparatı laptopun kasasının içine sığdırabilme gibi bir şansının olacağını zannetmiyorum.

Windows kurmak için istemiyorum sadece içindekilere bakacağım. Elimde şöyle bir aparat var.

Burada sadece içine bakmak için kullanacağımı söylemiştim. Laptoda SSD var zaten napıyım ben 7 yılllık harddiski.

Evet, o yöntemle de yapılabilir ama kendisi yüksek ihtimalle harici kullanacak. Böyle bir aparatı laptopun kasasının içine sığdırabilme gibi bir şansının olacağını zannetmiyorum.

Mesajı bir daha okuyunca anladım siz haklısınız. Harici olarak dosyalara bakacak. Ama içine takacak olsa sığmazdı. Sığsa bile kasayı delip USB ucunu çıkarması gerekecekti.
Burada sadece içine bakmak için kullanacağımı söylemiştim. Laptoda SSD var zaten napıyım ben 7 yılllık harddiski.

Resimin altina inmiş yazı. Görmemek normal. Bu arada sana kotü bir haberim var. O diskin içinde Windows zaten var. Oradan Boot edersen oradan açılır.

Tavsiye 2,5" inç bir USB harddisk kutusu alın.
HDD'yi taşınabilir yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…