Eski laptopu 2. monitör olarak kullanmak mümkün mü?

Buğra Akıllı

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Nvidia RTX 3060
İ5 12100f
Asus H610-m
XPG VALOİR AİR
Merhaba, eski laptopumu 2. monitör olarak kullanmak istiyorum. Wi-Fi sorunum olduğu için spacedesk kullanamıyorum adaptör alacağım ama VGA to HDMI mı almam lazım?

Girişine bağlı. Genellikle eski laptoplarda HDMI olur.

Girişine bağlı. Genellikle eski laptoplarda HDMI olur.
HDMI girişine sahip ama out olduğu için sadece görüntü aktarabiliyorum, benim istediğim masaüstünü 2.monitör olarak laptopta görmek

Eğer laptopunun VGA çıkışı varsa ve diğer cihazda HDMI girişi varsa, VGA to HDMI adaptörü alman gerekecek. Ancak, HDMI girişli bir laptop için VGA to HDMI adaptörü kullanmak mantıklı olmayacaktır.
VGA ve HDMI birbirinden farklı sinyaller gönderdiği için bir dönüştürücü (adaptör) kullanman gerekecek. VGA to HDMI adaptörü, VGA çıkışını HDMI'ya çeviren bir cihazdır, ancak bu adaptörler genellikle ses aktarımını da desteklemez, ses için ekstra bir kablo gerekebilir. Biraz karışık oldu hocam anlamazsanız detaylı anlatabilirim tekrar.

HDMI girişine sahip ama out olduğu için sadece görüntü aktarabiliyorum, benim istediğim masaüstünü 2.monitör olarak laptopta görmek
Laptop monitörleri normal bir monitör gibi kablo ile kullanılamaz. Söyledğiniz gibi HEPSİ sadece out.
Space desk gibi bir yazılım olmalı.

Laptop monitörleri normal bir monitör gibi kablo ile kullanılamaz. Söyledğiniz gibi HEPSİ sadece out.
Space desk gibi bir yazılım olmalı.
Hocam, eski bir laptopum vardı ve onu bilgisayarıma bağlayıp kullanıyordum. Emin misiniz?

Tamam o konuda sorun yok benim yazılımsız kablo ile masaüstü görüntümü laptopa aktarmam gerekiyor onu nasıl yapacağım

Merhaba, eski laptopumu 2. monitör olarak kullanmak istiyorum. Wi-Fi sorunum olduğu için spacedesk kullanamıyorum adaptör alacağım ama VGA to HDMI mı almam lazım?

Tek yol OBS. Pek verimli olmaz ama idare eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…