salih213 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 806 Çözümler 3 6 Kasım 2021 #1 Merhabalar. 11 yıllık laptopu monitöre çevirmenin bir yolu var mıdır? Bilgisayarcılara sorarsam yaparlar mı?
Merhabalar. 11 yıllık laptopu monitöre çevirmenin bir yolu var mıdır? Bilgisayarcılara sorarsam yaparlar mı?
tugoli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 3.979 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #2 2. el 18-19 inç bir monitör almak daha ucuz. Ya usb kartlardan alacaksın yada monitörüne uygun dönüştürücü alacaksın Çin’den. Artı 0 Eksi
2. el 18-19 inç bir monitör almak daha ucuz. Ya usb kartlardan alacaksın yada monitörüne uygun dönüştürücü alacaksın Çin’den.
TonBaligi55 Kilopat Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 302 Çözümler 3 6 Kasım 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle çözümler mevcut fakat @tugoli hocama katılıyorum. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle çözümler mevcut fakat @tugoli hocama katılıyorum.
Raxy1 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 490 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #4 Laptop ekranını monitör olarak kulanmak için Lcd kontroller board alman gerekiyor. Oda Türkiyede yok diye biliyorum. Çinden getirtmen gerek. Artı 0 Eksi
Laptop ekranını monitör olarak kulanmak için Lcd kontroller board alman gerekiyor. Oda Türkiyede yok diye biliyorum. Çinden getirtmen gerek.