Eski laptopun HDD'sini masaüstüne takmak

ardabardakarda

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar anakartın kutusundan SATA kablosu buldum bunu taksam direk olur mu?(içinde Windows kuruluydu sıkıntı çıkar mı nasıl bakarım bilgilere?)

Biçimlendirmeniz gerekiyor yani komple sıfırlamanız gerekiyor. Yavaş çalışır laptop diski 5400 RPM döner.
yavaş çalışması sıkıntı değil içindeki bilgileri bir usb bellek takmış gibi görür müyüm ?

Windows disk yöneticisinden. İnternete disk biçimlendirme yazarsanız tutorial çıkacaktır.
Disk biçimlendirme bilgileri siliyor diyor hocam benim amacım içindeki bazı bilgileri almak direk taksam sata kablosunu içindeki bilgileri göremez miyim ?

Sıkıntı olmaz, kabloları bağlayın bilgisayarı açarken hem normal sisteminizde hem de taktığınız HDD'de windows yüklü olacağı için boot menüye atabilir sizi, maksimum sorun bu olur.

Sonrasında sıkıntısız kullanabilirsiniz.

Hocam biçimlendirmeye gerek yok. Takarsanız gözükür zaten. @176187 hocam neden lazım demiş bilemedim. Ben laptoptan söktüğüm hdd'mi arada bilgi almak için takıp kullanıyorum kasaya dosya atmada vs. sorun olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…