Mecroh Centipat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 23 27 Nisan 2024 #1 Selamlar. Benim eskiden kullandığım bir link vardı, oyun hesabım ile ilgili işlerimi o linkten hallediyordum. Fakat link çalışmamaya başladı "Kullandığın bağlantıda bir sorun var" diye hata alıyorum. Eskisi gibi nasıl aktif edebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2024
Selamlar. Benim eskiden kullandığım bir link vardı, oyun hesabım ile ilgili işlerimi o linkten hallediyordum. Fakat link çalışmamaya başladı "Kullandığın bağlantıda bir sorun var" diye hata alıyorum. Eskisi gibi nasıl aktif edebilirim?
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 27 Nisan 2024 #2 Ne linki hocam bu ?
5 573734 Decipat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 1.265 Makaleler 3 Çözümler 6 27 Nisan 2024 #3 Domain silindiyse imkansız fakat hâlâ linke tıkladığınızda bir menü geliyorsa olabilir.
Mecroh Centipat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 23 27 Nisan 2024 #4 Dubreuil dedi: Ne linki hocam bu ? Genişletmek için tıkla... Oyun hesabımın e-postasını değiştirme linkiydi. Gmail üzerinden yapıyordum 7-8 aydır
Dubreuil dedi: Ne linki hocam bu ? Genişletmek için tıkla... Oyun hesabımın e-postasını değiştirme linkiydi. Gmail üzerinden yapıyordum 7-8 aydır
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.343 Çözümler 127 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 27 Nisan 2024 #5 Mecroh dedi: Oyun hesabımın e-postasını değiştirme linkiydi. Gmail üzerinden yapıyordum 7-8 aydır Genişletmek için tıkla... O tür linklerin belli bir süre geçerliliği olmuyor muydu?
Mecroh dedi: Oyun hesabımın e-postasını değiştirme linkiydi. Gmail üzerinden yapıyordum 7-8 aydır Genişletmek için tıkla... O tür linklerin belli bir süre geçerliliği olmuyor muydu?
Mecroh Centipat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 23 27 Nisan 2024 #6 573734 dedi: Domain silindiyse imkansız fakat hâlâ linke tıkladığınızda bir menü geliyorsa olabilir. Genişletmek için tıkla... "Amanın! Kullandığın bağlantıda bir sorun var." "Buraya gelirken eski bir e-posta iletisini kullandın galiba. Lütfen farklı bağlantıyla tekrar dene" yazıyor. steelumut dedi: O tür linklerin belli bir süre geçerliliği olmuyor muydu? Genişletmek için tıkla... Yani dediğim gibi 7-8 aydır bu link üzerinden işlerimi halledebiliyordum ama link patladı.
573734 dedi: Domain silindiyse imkansız fakat hâlâ linke tıkladığınızda bir menü geliyorsa olabilir. Genişletmek için tıkla... "Amanın! Kullandığın bağlantıda bir sorun var." "Buraya gelirken eski bir e-posta iletisini kullandın galiba. Lütfen farklı bağlantıyla tekrar dene" yazıyor. steelumut dedi: O tür linklerin belli bir süre geçerliliği olmuyor muydu? Genişletmek için tıkla... Yani dediğim gibi 7-8 aydır bu link üzerinden işlerimi halledebiliyordum ama link patladı.
5 573734 Decipat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 1.265 Makaleler 3 Çözümler 6 27 Nisan 2024 #7 Mecroh dedi: "Amanın! Kullandığın bağlantıda bir sorun var." "Buraya gelirken eski bir e-posta iletisini kullandın galiba. Lütfen farklı bağlantıyla tekrar dene" yazıyor. Yani dediğim gibi 7-8 aydır bu link üzerinden işlerimi halledebiliyordum ama link patladı. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atma şansınız var mı?
Mecroh dedi: "Amanın! Kullandığın bağlantıda bir sorun var." "Buraya gelirken eski bir e-posta iletisini kullandın galiba. Lütfen farklı bağlantıyla tekrar dene" yazıyor. Yani dediğim gibi 7-8 aydır bu link üzerinden işlerimi halledebiliyordum ama link patladı. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atma şansınız var mı?
Mecroh Centipat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 23 27 Nisan 2024 #8 573734 dedi: Ekran görüntüsü atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Tabii, şu şekilde. Dosya Ekleri technopatr..jpg 45,4 KB · Görüntüleme: 33
T tempZ Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 5.115 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #9 Şifre değiştirme linkini tekrar isteyin. Mail sahibi siz değilseniz yeni şifre değiştirme linki istenmiş ve eskisi geçersiz kalmış.
Şifre değiştirme linkini tekrar isteyin. Mail sahibi siz değilseniz yeni şifre değiştirme linki istenmiş ve eskisi geçersiz kalmış.