Specyt Decapat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #1 Merhaba ben okul değiştirdim fakat eski okulumda hala listede varmışım arkadaşlarım söyledi. Eski okuluma gidebilir miyim?
Merhaba ben okul değiştirdim fakat eski okulumda hala listede varmışım arkadaşlarım söyledi. Eski okuluma gidebilir miyim?
Gucccuk gurbaaaa Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 542 Çözümler 1 17 Ekim 2023 #2 Specyt dedi: Merhaba ben okul değiştirdim fakat eski okulumda hala listede varmışım arkadaşlarım söyledi. Eski okuluma gidebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Gidemezsin.
Specyt dedi: Merhaba ben okul değiştirdim fakat eski okulumda hala listede varmışım arkadaşlarım söyledi. Eski okuluma gidebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Gidemezsin.
4 442923 Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 3.736 Çözümler 37 17 Ekim 2023 #3 Specyt dedi: Merhaba ben okul değiştirdim fakat eski okulumda hala listede varmışım arkadaşlarım söyledi. Eski okuluma gidebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Gidemezsin. Liste eskidir muhtemelen. Yeniyse zaten şu an bulunduğun lisede okuyamazsın.
Specyt dedi: Merhaba ben okul değiştirdim fakat eski okulumda hala listede varmışım arkadaşlarım söyledi. Eski okuluma gidebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Gidemezsin. Liste eskidir muhtemelen. Yeniyse zaten şu an bulunduğun lisede okuyamazsın.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.237 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #4 Maalesef gidemezsiniz. Tekrardan nakil aldırmanız gerekiyor eski okulunuza, tabii kontenjan varsa.
Specyt Decapat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #5 Adrastos dedi: Maalesef gidemezsiniz. Tekrardan nakil aldırmanız gerekiyor eski okulunuza, tabii kontenjan varsa. Genişletmek için tıkla... Dostum okuldan benle beraber 7-8 kişi gitti. ben geri gideceğim fakat kontenjan gözükmüyor. Yani kaydımı almamış olmuyorlar mı?
Adrastos dedi: Maalesef gidemezsiniz. Tekrardan nakil aldırmanız gerekiyor eski okulunuza, tabii kontenjan varsa. Genişletmek için tıkla... Dostum okuldan benle beraber 7-8 kişi gitti. ben geri gideceğim fakat kontenjan gözükmüyor. Yani kaydımı almamış olmuyorlar mı?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.237 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2023 #6 Specyt dedi: Dostum okuldan benle beraber 7-8 kişi gitti ben geri gideceğim fakat kontejan gözükmüyor. Yani kayıtı mı almamış olmuyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Kontenjan gözükmüyorsa maalesef geri nakil aldıramazsınız. Şimdilik buradan ancak bu kadar bilgi verebiliriz size. Okulu arayıp sorabilirsiniz daha net bilgi almak için. Son düzenleme: 17 Ekim 2023
Specyt dedi: Dostum okuldan benle beraber 7-8 kişi gitti ben geri gideceğim fakat kontejan gözükmüyor. Yani kayıtı mı almamış olmuyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Kontenjan gözükmüyorsa maalesef geri nakil aldıramazsınız. Şimdilik buradan ancak bu kadar bilgi verebiliriz size. Okulu arayıp sorabilirsiniz daha net bilgi almak için.