JustDaimon Kilopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 553 Çözümler 4 Yer Türkiye 17 Nisan 2023 #1 Eski MacBook'a Linux Mint kurmak mantıklı mı? Web ve Discord için kullanılacak. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2023
Regicide Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 1.072 Makaleler 4 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 I5 14500HX 16GB RAM Fedora Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #2 JustDaimon dedi: Eski MacBook'a Linux Mint kurmak mantıklı mı? Web ve Discord için kullanılacak. Genişletmek için tıkla... Olur MacOS'e alışıksın tema yüklersin.
JustDaimon dedi: Eski MacBook'a Linux Mint kurmak mantıklı mı? Web ve Discord için kullanılacak. Genişletmek için tıkla... Olur MacOS'e alışıksın tema yüklersin.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 310 17 Nisan 2023 #3 JustDaimon dedi: Eski MacBook'a Linux Mint kurmak mantıklı mı? Web ve Discord için kullanılacak. Genişletmek için tıkla... ElelmantaryOS'a da bakabilirsin eğer Mac benzeri bir deneyim istiyorsan. Linux Mint daha çok Windows benzeri arayüz seven kullanıcılar için. Veya herhangi bir dağıtıma KDE kurup kullanabilirsin. KDE güzel düzenlemeler yapılınca çok kullqnışlı ve güzel oluyor.
JustDaimon dedi: Eski MacBook'a Linux Mint kurmak mantıklı mı? Web ve Discord için kullanılacak. Genişletmek için tıkla... ElelmantaryOS'a da bakabilirsin eğer Mac benzeri bir deneyim istiyorsan. Linux Mint daha çok Windows benzeri arayüz seven kullanıcılar için. Veya herhangi bir dağıtıma KDE kurup kullanabilirsin. KDE güzel düzenlemeler yapılınca çok kullqnışlı ve güzel oluyor.
Regicide Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 1.072 Makaleler 4 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 I5 14500HX 16GB RAM Fedora Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #4 JustDaimon dedi: Eski MacBook'a Linux Mint kurmak mantıklı mı? Web ve Discord için kullanılacak. Genişletmek için tıkla... GNOME arayüzü güzel olur. MacOS'e daha çok benziyen akıcı bir de.
JustDaimon dedi: Eski MacBook'a Linux Mint kurmak mantıklı mı? Web ve Discord için kullanılacak. Genişletmek için tıkla... GNOME arayüzü güzel olur. MacOS'e daha çok benziyen akıcı bir de.
L lotrqwp Centipat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 23 Çözümler 1 Yer Türkiye 17 Nisan 2023 #5 Rona dedi: ElelmantaryOS'a da bakabilirsin eğer Mac benzeri bir deneyim istiyorsan. Linux Mint daha çok Windows benzeri arayüz seven kullanıcılar için. Veya herhangi bir dağıtıma KDE kurup kullanabilirsin. KDE güzel düzenlemeler yapılınca çok kullqnışlı ve güzel oluyor. Genişletmek için tıkla... ElementaryOS tavsiye etmem. Çok kullanışsız bir distro.
Rona dedi: ElelmantaryOS'a da bakabilirsin eğer Mac benzeri bir deneyim istiyorsan. Linux Mint daha çok Windows benzeri arayüz seven kullanıcılar için. Veya herhangi bir dağıtıma KDE kurup kullanabilirsin. KDE güzel düzenlemeler yapılınca çok kullqnışlı ve güzel oluyor. Genişletmek için tıkla... ElementaryOS tavsiye etmem. Çok kullanışsız bir distro.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 310 17 Nisan 2023 #6 lotrqwp dedi: Elementary OS tavsiye etmem. Çok kullanışsız bir distro. Genişletmek için tıkla... Başlangıç için çok tavsiye edildiği için ve arayüzü de Mac'ten esinlenilerek yapıldığı için yazmıştım. Yazılım mağazası dışında bir eksisini duymamıştım. Teşekkür ederim.
lotrqwp dedi: Elementary OS tavsiye etmem. Çok kullanışsız bir distro. Genişletmek için tıkla... Başlangıç için çok tavsiye edildiği için ve arayüzü de Mac'ten esinlenilerek yapıldığı için yazmıştım. Yazılım mağazası dışında bir eksisini duymamıştım. Teşekkür ederim.
JustDaimon Kilopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 553 Çözümler 4 Yer Türkiye 17 Nisan 2023 #7 Teşekkürler, kullanışlı olur mu? Önerir misiniz?
Regicide Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 1.072 Makaleler 4 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 I5 14500HX 16GB RAM Fedora Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #8 JustDaimon dedi: Teşekkürler, kullanışlı olur mu? Önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet gayet güzel ve kullanışlı bir dağıtımdır. 1 yıl kullanmıştım gayet güzel.
JustDaimon dedi: Teşekkürler, kullanışlı olur mu? Önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet gayet güzel ve kullanışlı bir dağıtımdır. 1 yıl kullanmıştım gayet güzel.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #9 Mantikli olur isterseniz MacOS'u silmeden de kurabilirsiniz.
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.913 Makaleler 19 Çözümler 71 17 Nisan 2023 #10 Değil. macOS gibi Mac'ler için optimize edilmiş bir işletim sistemini silip yerine Linux kurmak tamamen mantıksız.
Değil. macOS gibi Mac'ler için optimize edilmiş bir işletim sistemini silip yerine Linux kurmak tamamen mantıksız.