Bu yonden bakmak pek mantikli degil. 32 Bit islemcili bir mace sahip oldugunuzu dusunun. Maksimum yukleyebileceginiz surum Yosetime. Yosemite de iCloud serverlari bile calismiyor. Bu durumda Linux kurulmasi daha mantikli.
Bu yonden bakmak pek mantikli degil. 32 Bit islemcili bir mace sahip oldugunuzu dusunun. Maksimum yukleyebileceginiz surum Yosetime. Yosetime de iCloud serverlari bile calismiyor. Bu durumda Linux kurulmasi daha mantikli.
Sadece bu yönden değil. Linux gibi karmaşık bir işletim sistemini kurup ne yapabilir, komut bile bilmiyordur belki. macOS ise tam tersi çok basit ve kullanıcı dostu.
Sadece bu yönden değil. Linux gibi karmaşık bir işletim sistemini kurup ne yapabilir, komut bile bilmiyordur belki. macOS ise tam tersi çok basit ve kullanıcı dostu.
Kullanıcı dostu olan çok fazla Linux dağıtımı (distro) var. Mint, EndeavorOS, Fedora, OpenSUSE, yerli ve millî Pardus ... Hatta şöyle söyleyeyim, bilgisayarla alakası olmayan insanlara saf Ubuntu bile kullandırttım. Kaldı ki bir kullanıcı teknik bilgi olmadan her sistemde sorun yaşar/sorununu çözemez, bunun Windows'u Mac'i yok.