Eski MacBook'a Mac OS Kurulumu

Apple store dan yüklemek istedigimde "Bu öğe geçici olarak mevcut degil" hatası veriyor. 10.7 kurmaya çalışıyor Yeni sürümlerden birini kurmayı denesem olmazmı acaba ?

Şimdi birazdaha araştırdımda Apple destek vermedigi için bu işletim sisitemi sürümünü yükleyemiyormuşuz . Aynı durumda olan kişiler Mac üzerinden Diskmakerx programı ile sorunu çözmüşler USB ye yazıp kurmuşlar.Eğer bu mavericks olmaz ise Diskmakerx benzeri bir program nasıl bulurum Windows da çalışan ? Mac bulma şansım yok şeytan diyor kur monster a oradan uğraş ...

Snow Leopard dene. Bu mesajda belirttim:
Snow leopard , maverick ikisinide ayrıu ayrı indirp denedim USB ye yazdırıyorum sıkıntısız. Recovery mod dan açılış diski olarak da ayarlıyorum. fakat USB den başlarken de "Mac OS X İzlenceleri" kısmı açılıyor tekrardan.

Yüklenmiyor arkadaşım çok araştırdım. HDD yi sıfırladığımız için önce lion yüklememizi istiyor.
bunun içinde 10.6.8 sürümü olan internette DVD si satışı yapılan ürün almamız gerektiğini söylüyorlar.

Elinizdeki Mac cihaza Sierra bile yüklenir. Kasar kasmaz bilemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…