ömer ince Kilopat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 334 1 Eylül 2022 #1 Evin yan taraftaki oto yıkamacıya rica ettim bana internet şifresini verdi ama az çekiyor evde eski bir Millenicom modem var onu bağlandığım modeme kablo takmaya gerek kalmadan nasıl rooter yaparız?
Evin yan taraftaki oto yıkamacıya rica ettim bana internet şifresini verdi ama az çekiyor evde eski bir Millenicom modem var onu bağlandığım modeme kablo takmaya gerek kalmadan nasıl rooter yaparız?
Ersan59 Decapat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 423 Çözümler 10 Yer Tekirdağ 1 Eylül 2022 #2 Router değil, repeater yapmalısınız, genellikle ISS'ların verdikleri modemde mod olmuyor. Modem marka model belirtir misin?
Router değil, repeater yapmalısınız, genellikle ISS'ların verdikleri modemde mod olmuyor. Modem marka model belirtir misin?
ömer ince Kilopat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 334 1 Eylül 2022 #3 Ersan59 dedi: Router değil, repeater yapmalısınız, genellikle ISS'ların verdikleri modemde mod olmuyor. Modem marka model belirtir misin? Genişletmek için tıkla... Zyxel VMG1312-T20B
Ersan59 dedi: Router değil, repeater yapmalısınız, genellikle ISS'ların verdikleri modemde mod olmuyor. Modem marka model belirtir misin? Genişletmek için tıkla... Zyxel VMG1312-T20B
Ersan59 Decapat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 423 Çözümler 10 Yer Tekirdağ 1 Eylül 2022 #4 ömer ince dedi: ZyXEL VMG1312-T20B Genişletmek için tıkla... Maalesef Repeater modu olmadığından kullanamazsınız. Sadece kablo ile bağlayarak AP modda kullanabilirsiniz.
ömer ince dedi: ZyXEL VMG1312-T20B Genişletmek için tıkla... Maalesef Repeater modu olmadığından kullanamazsınız. Sadece kablo ile bağlayarak AP modda kullanabilirsiniz.
ömer ince Kilopat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 334 1 Eylül 2022 #5 Ersan59 dedi: Maalesef Repeater modu olmadığından kullanamazsınız. Sadece kablo ile bağlayarak AP modda kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hazin son.
Ersan59 dedi: Maalesef Repeater modu olmadığından kullanamazsınız. Sadece kablo ile bağlayarak AP modda kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hazin son.