Bütçe çok dar. Ayağımı yerden kessin benim için yeterli.
Seçenekler: Fiat Uno, Tofaş şahin, Tofaş doğan, Fiat tempra, Renault broadway vb. araçlar. İlk arabam olacak. Hangi araç daha az masraf çıkartacaksa o araç benim için en tercih edilebilir olanı. Hangi aracı ve hangi motorlu versiyonunu önerirsiniz. 1-2 sene binip satmayı planlıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
93 model Renault Broadway kullanıyorum. Yürütme masrafı düşük ve oldukça dayanıklı. Özellikle kötü yollarda hiç acımadan binebileceğiniz bir araç. LPG dönüşümü yapıldığı için yakıt masrafıda az. En büyük problemler ise hidrolik direksiyon olmaması fakat yine de direksiyonu çok sert değil; klima olmaması ve fren mesafesinin uzunluğu.
Bütçe çok dar. Ayağımı yerden kessin benim için yeterli.
Seçenekler: Fiat Uno, Tofaş şahin, Tofaş doğan, Fiat tempra, Renault broadway vb. araçlar. İlk arabam olacak. Hangi araç daha az masraf çıkartacaksa o araç benim için en tercih edilebilir olanı. Hangi aracı ve hangi motorlu versiyonunu önerirsiniz. 1-2 sene binip satmayı planlıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Uno 70s olabilir, broadway olabilir, ilk nesil Fiesta olabilir, clio 1 olabilir. Tempra, tipo gibi C segment arabalar yorgun olabilir. Daha çok B segmentte kalmakta fayda var.
Ben ilk şahin aldım, 2 sene binip satmıştım o zamanlar Broadway hoşuma gitmiyordu ama keşke alsaydım diyorum şimdi. Gördüğüm yakıtı daha az, daha az sorunlu. Şahsi düşüncem.
1.4 1996 model Clio 1 abs falanda var fiyatı da uygun brodway parasına absli araç almış olacaksınız LPG takıldığı taktirde çok az yakıyor. Bir tanıdıkta var 2 senedir biniyor parçası çok ucuz ve her yerde bulunuyor diyor. Tek dezavantajı bagaj hacmi çok küçük ben olsam Clio 1 alırdım. 200.000 TL'ye güzel bir tane bulursunuz.
Arıza çıkarsa parça yok sanayiye bazıları çok gidiyor bazıları az sorunlu çıkıyor şans arabası gibi.
Ford fiesta ve Renault Clio daha mantıklı olacaktır.