Eski model CBR125R alınır mı?

İlk motorun olacaksa eski makine almanın hiç mantıklı bir yanı yok. Drift-L en iyi seçenek

cbr250r almaya karar verdim ya 2014 model ve üstü

Yaşadığım şehirde 1 adet 92.500TL'ye var pazarlıkla 85'e düşürmeye çalışacağım düşerse eksper e sokup alırım.

Ya da 250sr mı aga 2023 2024 250sr mı daha mantıklı olur yoksa 2014 veya üstü CBR250R mı CBR'lar çok yüksek km de sr da Çin motoru çok kararsız kaldım.

Son düzenleme:

Bence eski veya Çinli motorlar ile uğraşacağına sıfır TVS Raider 125 al hem sıfır motorun olur hem tecrübe kazanırsın sonra yükseltirsin.

Bence eski veya Çinli motorlar ile uğraşacağına sıfır TVS Raider 125 al hem sıfır motorun olur hem tecrübe kazanırsın sonra yükseltirsin.

Ha bir de eski CBR250'ler de krank kırma sorunu var diye biliyorum.

Son düzenleme:
Kanka krank sorunu aşırı zorlamada oluyor diye biliyorum bayağı araştırmıştım onun dışında naked motor sevmiyorum ve bir kere alıp uzun vadeli kullanmak istiyorum 1-2yıl kadar o yüzden şimdilik almışken hem genişliğine alışayım hem de dediğim gibi uzun vadeli olması amacıyla eski model R25 düşündüm fakat bütçem çıkışmıyor RS200'ün de aşırı titremesi ve görünüşü hatta sesi bile hiç hoşuma gitmediği için önümdeki 2 seçenek bu gibi gördüm o yüzden Çinli motorun tek sorun olacağı kısım sanırım yüksek km de satamamak olur onun dışında CBR'lar da bildiğimiz gibi çok yüksek km de o yüzden ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

XMAX düşündünüz mü hocam.

XMAX düşündünüz mü hocam.

Hocam açık konuşmak gerekirse spor motor istiyorum ya görünüş olarak daha cezbediyor beni.

ona da bütçem çıkmıyor

CBR125R alsam ne gibi çok masraf yaparım veya CBR125R'in ön takımını 2014 model CBR250R gibi yaptırabilir miyim öyle bir şansım var mı? Çünkü CBR125R'lar 50 55k bandına satılıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…