Yusins Femtopat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #1 Bende eski bir monitor var ve bunun icin DC-IN diye bir kablo gerekmis, ben bu kablonun nasıl bir şey oldugunu bilmiyorum ama monitore girecek kısmı yuvarlar ve fise takacagim nasıl bir kablo gerekli?
Bende eski bir monitor var ve bunun icin DC-IN diye bir kablo gerekmis, ben bu kablonun nasıl bir şey oldugunu bilmiyorum ama monitore girecek kısmı yuvarlar ve fise takacagim nasıl bir kablo gerekli?
K kingyiğit123 Decapat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 1.020 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #2 Hocam normal güç kablosu olur. Nasıl bir girişi var acaba monitörün? Artı 0 Eksi
KS KS Yusins Femtopat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #3 kingyiğit123 dedi: Hocam normal güç kablosu olur. Nasıl bir girişi var acaba monitörün? Genişletmek için tıkla... Bende bir bug oldu galiba siteye fotograf yükleyemiyorum ama yuvarlak bir şey altinda da DC-ın yaziyor. Artı 0 Eksi
kingyiğit123 dedi: Hocam normal güç kablosu olur. Nasıl bir girişi var acaba monitörün? Genişletmek için tıkla... Bende bir bug oldu galiba siteye fotograf yükleyemiyorum ama yuvarlak bir şey altinda da DC-ın yaziyor.
K kingyiğit123 Decapat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 1.020 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #4 Yusins dedi: Bende bir bug oldu galiba siteye fotograf yükleyemiyorum ama yuvarlak bir şey altinda da DC-ın yaziyor. Genişletmek için tıkla... Bu monitör tüplü falan mı yoksa LCD mi? Artı 0 Eksi
Yusins dedi: Bende bir bug oldu galiba siteye fotograf yükleyemiyorum ama yuvarlak bir şey altinda da DC-ın yaziyor. Genişletmek için tıkla... Bu monitör tüplü falan mı yoksa LCD mi?
KS KS Yusins Femtopat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #5 kingyiğit123 dedi: Hocam normal güç kablosu olur. Nasıl bir girişi var acaba monitörün? Genişletmek için tıkla... Boyle bir şey. Dosya Ekleri IMG_20241225_210405.jpg 30,3 KB · Görüntüleme: 32 Artı 0 Eksi
kingyiğit123 dedi: Hocam normal güç kablosu olur. Nasıl bir girişi var acaba monitörün? Genişletmek için tıkla... Boyle bir şey.
K kingyiğit123 Decapat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 1.020 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #6 Hocam normalde monitörlerin güç kabloları böyle olur. Bende yaklaşık 10 senelik sony monitör var. Onunki bile böyle. Artı 0 Eksi
Hocam normalde monitörlerin güç kabloları böyle olur. Bende yaklaşık 10 senelik sony monitör var. Onunki bile böyle.
KS KS Yusins Femtopat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #7 kingyiğit123 dedi: Hocam normalde monitörlerin güç kabloları böyle olur. Bende yaklaşık 10 senelik Sony monitör var. Onunki bile böyle. Genişletmek için tıkla... Bende anlamadim normalde oyle oluyor fakat boyle olmus monitor markasi AOC buna uygun bir Power kablosu bulamadim siz bulabilirseniz cok iyi olur. Artı 0 Eksi
kingyiğit123 dedi: Hocam normalde monitörlerin güç kabloları böyle olur. Bende yaklaşık 10 senelik Sony monitör var. Onunki bile böyle. Genişletmek için tıkla... Bende anlamadim normalde oyle oluyor fakat boyle olmus monitor markasi AOC buna uygun bir Power kablosu bulamadim siz bulabilirseniz cok iyi olur.
K kingyiğit123 Decapat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 1.020 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #8 Mesela bunun gibi mi? Artı 0 Eksi
KS KS Yusins Femtopat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #9 Evet tam da bunun gibi ama 15$ bir kablo icin cok degil mi? Artı 0 Eksi
K kingyiğit123 Decapat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 1.020 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #10 Yusins dedi: Evet tam da bunun gibi ama 15$ bir kablo icin cok degil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bu tam kablo değil. Kendi koruyucusu falan var. Bu tarz kablolar bu şekilde var ancak. Yani onu TL'ye vurun TR'de 400'e bulursunuz. kingyiğit123 dedi: Hocam bu tam kablo değil. Kendi koruyucusu falan var. Bu tarz kablolar bu şekilde var ancak. Yani onu TL'ye vurun TR'de 400'e bulursunuz. Genişletmek için tıkla... AOC E943FWS MONİTÖR ADAPTÖRÜ - PttAVM.com - 2025 AOC E943FWS MONİTÃR ADAPTÃRà ve aradıÄın yüzlerce farklı ürün çeÅitleri uygun fiyatlarla online satın almak için incelemeye baÅla! - 2025 www.pttavm.com Böyle bir şey var ancak normal güç kablosu da almanız lazım. Böyle bir şey. Artı 0 Eksi
Yusins dedi: Evet tam da bunun gibi ama 15$ bir kablo icin cok degil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bu tam kablo değil. Kendi koruyucusu falan var. Bu tarz kablolar bu şekilde var ancak. Yani onu TL'ye vurun TR'de 400'e bulursunuz. kingyiğit123 dedi: Hocam bu tam kablo değil. Kendi koruyucusu falan var. Bu tarz kablolar bu şekilde var ancak. Yani onu TL'ye vurun TR'de 400'e bulursunuz. Genişletmek için tıkla... AOC E943FWS MONİTÖR ADAPTÖRÜ - PttAVM.com - 2025 AOC E943FWS MONİTÃR ADAPTÃRà ve aradıÄın yüzlerce farklı ürün çeÅitleri uygun fiyatlarla online satın almak için incelemeye baÅla! - 2025 www.pttavm.com Böyle bir şey var ancak normal güç kablosu da almanız lazım. Böyle bir şey.