Eski montiörü 2. monitör yapmak

Thwror

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba eski monitörüm var VGA dönüştürüyle HDMI çevirdim fakat görüntü hiçbir şekilde gelmiyor kendi ana monitörümü DP ile bağladım. 2. monitör olarak kullancağım monitör kendisi bağlı gözüküyor ama bilgisayar konusunda tık yok bilgisayarda hiçbir şey göremiyorum. Eski monitöre görüntü gelmiyor ama monitör bağlı olduğunu biliyor. Dönüştürücüde veya VGA da hiçbir sıkıntı yok çünkü mi TV stick ile bağladığımda gayet de iyi görüntü alıyorum monitörümde de hiçbir sıkıntı yok. Nasıl görüntü alacağımı bilmiyorum.

sistem > ekranı > başlangıç > ayarlar aşağıda çok ekranı seç ve ekranını genişlet baloncukları işaretle monitörün hazır

Windows 10 için buradan yapabilirsin.

Dosya Ekleri

• weklren.PNG
    212,9 KB · Görüntüleme: 24
sistem > ekranı > başlangıç > ayarlar aşağıda çok ekranı seç ve ekranını genişlet baloncukları işaretle monitörün hazır

Windows 10 için buradan yapabilirsin.

Başka ekran algılanmıyor hocam. Problem de bu zaten.

Son düzenleme:
Dönüştürücü güncel bir dönüştürücü mü?

Hocam diğer aygıtlarda çalışıyor laptopada bağladım. Laptopta görüyor aynı dönüştücü ile fakat ekrana görüntüyü vermiyor kasada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…