Lear Mert Kilopat Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 457 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2019 #11 Murat5038 dedi: BIOS'a girip default yapın, Boot kısmından UEFI olanı seçip kaydedin. UEFI GPT şekilde imajı bootable edip formata geçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki BIOS modu neden eski yazıyor ama yeni? Bir de Windows 10'u indirirken otomatik USB'ye imaj yapabiliyor bunu yapsam ne olur? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2019
Murat5038 dedi: BIOS'a girip default yapın, Boot kısmından UEFI olanı seçip kaydedin. UEFI GPT şekilde imajı bootable edip formata geçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki BIOS modu neden eski yazıyor ama yeni? Bir de Windows 10'u indirirken otomatik USB'ye imaj yapabiliyor bunu yapsam ne olur?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.476 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 13 Ağustos 2019 #12 Lear Mert dedi: Windows 10'u indirirken otomatik USB'ye imaj yapabiliyor bunu yapsam ne olur? Genişletmek için tıkla... Olmaz. Sosyalde rehbere göre yapın Rufus veya benzeri ile yapmanız lazım.
Lear Mert dedi: Windows 10'u indirirken otomatik USB'ye imaj yapabiliyor bunu yapsam ne olur? Genişletmek için tıkla... Olmaz. Sosyalde rehbere göre yapın Rufus veya benzeri ile yapmanız lazım.
Lear Mert Kilopat Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 457 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2019 #13 "boot kısmından UEFİ olanı seçip kaydedin." Burayı anlamadım da o dediğinizi yaptım GPT Şeklinde imajladım, BIOS'dan "Uefi (USB İsmi)" ni seçip formata geçiş yapabiliyorum, Doğru demi?
"boot kısmından UEFİ olanı seçip kaydedin." Burayı anlamadım da o dediğinizi yaptım GPT Şeklinde imajladım, BIOS'dan "Uefi (USB İsmi)" ni seçip formata geçiş yapabiliyorum, Doğru demi?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.476 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 14 Ağustos 2019 #14 Lear Mert dedi: BIOS'dan "Uefi (USB İsmi)"ni seçip formata geçiş yapabiliyorum, doğru değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet o şekilde.
Lear Mert dedi: BIOS'dan "Uefi (USB İsmi)"ni seçip formata geçiş yapabiliyorum, doğru değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet o şekilde.