T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.658 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 18 Temmuz 2021 #11 384783 dedi: Hocam o işlemci OC destekler mi? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen hayır.
B Burakcan01 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #12 AntenOS dedi: Geçmiş olsun. Kardeşinize bilgisayar almak için bütçeyi siz mi vermiştiniz? Araştırmadan hareket eden kişiler genelde bunları yaşıyor. RGB var diye aldığına eminim. Genişletmek için tıkla... Askere gittim telefonla arıyor bana PUBG 4 dakikada açılıyor diyor ne deyim ben şimdi ben askerdeyken almış.
AntenOS dedi: Geçmiş olsun. Kardeşinize bilgisayar almak için bütçeyi siz mi vermiştiniz? Araştırmadan hareket eden kişiler genelde bunları yaşıyor. RGB var diye aldığına eminim. Genişletmek için tıkla... Askere gittim telefonla arıyor bana PUBG 4 dakikada açılıyor diyor ne deyim ben şimdi ben askerdeyken almış.
Enes_Tiryaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 1.149 Çözümler 10 Yer Üsküdar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2021 #13 Anakart+işlemci+RAM değiştirmeniz lazım, bu da ucuza olmaz.
3 384783 Hectopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 307 Makaleler 1 Çözümler 2 18 Temmuz 2021 #14 Tekin Alakuş dedi: Muhtemelen hayır. Genişletmek için tıkla... Hocam kafam karıştı u serisi işlemci diyecektim pardon.
Tekin Alakuş dedi: Muhtemelen hayır. Genişletmek için tıkla... Hocam kafam karıştı u serisi işlemci diyecektim pardon.
Enes_Tiryaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 1.149 Çözümler 10 Yer Üsküdar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2021 #15 Burakcan01 dedi: Askere gittim telefonla arıyor bana PUBG 4 dakikada açılıyor diyor ne deyim ben şimdi ben askerdeyken almış. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda aldıysa, iade edebilirsiniz.
Burakcan01 dedi: Askere gittim telefonla arıyor bana PUBG 4 dakikada açılıyor diyor ne deyim ben şimdi ben askerdeyken almış. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda aldıysa, iade edebilirsiniz.
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.018 Çözümler 6 18 Temmuz 2021 #16 Google açılır ve bu kelimeler girilir İ5 16. nesil indir virüssüz.
B Burakcan01 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #17 Enes_Tiryaki dedi: Yakın zamanda aldıysa, iade edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 1 sene oldu. Hiroo dedi: Google açılır ve bu kelimeler girilir İ5 16. nesil indir virüssüz. Genişletmek için tıkla... egagoeaopae
Enes_Tiryaki dedi: Yakın zamanda aldıysa, iade edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 1 sene oldu. Hiroo dedi: Google açılır ve bu kelimeler girilir İ5 16. nesil indir virüssüz. Genişletmek için tıkla... egagoeaopae
M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #18 Burakcan01 dedi: Askere gittim telefonla arıyor bana PUBG 4 dakikada açılıyor diyor ne deyim ben şimdi ben askerdeyken almış. Genişletmek için tıkla... Hocam yapacak bir şey yok 14 gün geçmediyse eğer iade edin.
Burakcan01 dedi: Askere gittim telefonla arıyor bana PUBG 4 dakikada açılıyor diyor ne deyim ben şimdi ben askerdeyken almış. Genişletmek için tıkla... Hocam yapacak bir şey yok 14 gün geçmediyse eğer iade edin.
A AntenOS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 3.040 Makaleler 2 Çözümler 8 18 Temmuz 2021 #19 Tekin Alakuş dedi: Muhtemelen hayır. Genişletmek için tıkla... 1. nesilin tüm işlemcileri O.C destekliyor.
Tekin Alakuş dedi: Muhtemelen hayır. Genişletmek için tıkla... 1. nesilin tüm işlemcileri O.C destekliyor.
Enes_Tiryaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 1.149 Çözümler 10 Yer Üsküdar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2021 #20 Burakcan01 dedi: 1 sene oldu. Genişletmek için tıkla... O zaman iade edemezsiniz. Yapabileceğiniz en iyi şey; sistemi satıp, yeni sisteme geçmek.
Burakcan01 dedi: 1 sene oldu. Genişletmek için tıkla... O zaman iade edemezsiniz. Yapabileceğiniz en iyi şey; sistemi satıp, yeni sisteme geçmek.