Eski numara geri alınabilir mi?

Halil 72

Hectopat
Daha fazla  
Eski numarama geri dönmek istiyorum, bu mümkün mü? Mümkünse ne kadar sürede mümkün ve eski numaramı geri alırsam hesaplarıma erişebilir miyim? Hattım benim üstüme değil, tek başıma halledebilir miyim? Eski numara geri alınabiliyorsa, numaramı alırken yanımda hattın sahibi de olmalı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
O durumdan ben de muzdaribim. Numara eğer başka birine devredilmediyse alabilirsin fakat özel numara istediğin için yüksek fiyatlar isteyecekler, hesaplardan doğrulama kodu gelir mi o da belli değil. Benim Google hesabım eski numarama bağlı ve numara şu an kurumsalda Mercedes firmasına ait, telefonları açmıyorlar, açsalar bile muhtemelen kod gitmez.

Eğer numarayı başka birine vermedilerse, eski numaranızı müşteri temsilcisi ile görüşerek tekrar alabilisiniz. Ama çoktan başka biri eski numaranızı aldıysa maalesef geri alamazsınız.

Hat sahibi önemli değil, çünkü o numara artık boşa çıkmıştır ve 18 yaşından büyükseniz artık eski numarayı kendi adınıza da alabilirsiniz. Yeni bir hat alıyor gibi işlem yapılacaktır çünkü.

Özetle eğer telefon numarası kullanılmıyorsa, 18 yaşından büyükseniz ilgili telefon bayisine giderek istediğiniz telefon numarasını söyleyebilirsiniz. Size yardımcı olacaklardır.

Eğer 18 yaşın altındaysanız, aileden biriyle gitmeniz gerekir.

1 sene kadar numara havuza düşmüyor diye bir şey görmüştüm doğruluğu nedir? Var mı bir bilginiz?

2 hafta felan oldu değiştireli benimkini gitmemiştir herhalde ya

1 sene kadar numara havuza düşmüyor diye bir şey görmüştüm doğruluğu nedir? Var mı bir bilginiz?

Eğer yeni kapattıysanız hattınızı 1 yıl beklemeniz gerekiyor. Ben öyle biliyorum.

Turkcell

Vodafone

2 hafta felan oldu numaram değişeli

1 sene de numara satılmaz mı hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…