Eski numaraya nasıl erişilir?

Rivanya

Femtopat
Daha fazla  
2-3 yıl önce telefon numaramı değiştirdim ama bazı hesaplarım eski telefon numarama bağlı ve bu hesaplara erişmek istiyorum, bu yüzden eski numarama gelen sms doğrulamalarına ihtiyacım var. Eski sim kartını kaybettim. Ne yapabilirim?

Hesaplarınız hangi uygulamalardaysa onlarla destek hatları üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Hesapların size ait olduğunu kanıtlarsanız hesaplarınızı geri alabilirsiniz.

Hocam Turkcell benim 2 sene önce değiştirdiğim numarayı hala veriyor bana, bayiye gidip bir talep edin eğer numara havuza açılmadıysa geri alabilirsiniz.

Hocam Turkcell benim 2 sene önce değiştirdiğim numarayı hala veriyor bana, bayiye gidip bir talep edin eğer numara havuza açılmadıysa geri alabilirsiniz.
Turkcell bayisine gittim 2 seneyi geçtiği için olmaz dedi adam

Turkcell bayisine gittim 2 seneyi geçtiği için olmaz dedi adam
Üzüldüm hocam kusura bakmayın yanlış bilgilendirmiş gibi oldum lakin bana müş hizmetindeki sekreter izin veriyordu o yüzden öyle ilettim. Numaradan numaraya değişiyor sanırım, ben de anlayamadım şu an...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…