R rapmachine Decapat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #1 Okul değişikliği için nakil aldıracağım ancak şuanki okulumda girilmemiş devamsızlığım var. Okul değiştirdiğimde eski okulum bu devamsızlığı girebilir mi eğer girebilirse nakil aldıracağım okulda bu devamsızlığı özürlüye çevirebilir miyim ?
Okul değişikliği için nakil aldıracağım ancak şuanki okulumda girilmemiş devamsızlığım var. Okul değiştirdiğimde eski okulum bu devamsızlığı girebilir mi eğer girebilirse nakil aldıracağım okulda bu devamsızlığı özürlüye çevirebilir miyim ?
B bayalpaslan08 Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 297 Çözümler 1 Yer İstanbul, Üsküdar 12 Aralık 2024 #2 Giremiyor olması lazım çünkü ben de senin yaptığının aynısını yapmıştım 2 sene evvel. Ve devamsızlığım girilememişti.
Giremiyor olması lazım çünkü ben de senin yaptığının aynısını yapmıştım 2 sene evvel. Ve devamsızlığım girilememişti.
OfLeep Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #3 Nakil onaylanana kadar girebilirler, onaylandıktan sonra yetkileri kalmıyor zaten.
R rapmachine Decapat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #4 OfLeep dedi: Nakil onaylanana kadar girebilirler, onaylandıktan sonra yetkileri kalmıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler
OfLeep dedi: Nakil onaylanana kadar girebilirler, onaylandıktan sonra yetkileri kalmıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler