B Barkın Akay Hectopat Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2015 #1 Evet arkadaşlar başlıkta da olduğu gibi eski oyunların yani windows 8.1 yokken çıkan oyunların windows 8.1 de açılıp açılmayacağını merak ediyorum. Örneğin assassins creed revelations need for speed carbon gibi. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2015
Evet arkadaşlar başlıkta da olduğu gibi eski oyunların yani windows 8.1 yokken çıkan oyunların windows 8.1 de açılıp açılmayacağını merak ediyorum. Örneğin assassins creed revelations need for speed carbon gibi. Şimdiden teşekkürler.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 4 Mayıs 2015 #2 Oyunlar orijinal ve güncel olduğu sürece sorunsuz 8.1'de çalışıyorlar. 1998 çıkışlı Half-Life bile sorunsuz çalışıyor.
Oyunlar orijinal ve güncel olduğu sürece sorunsuz 8.1'de çalışıyorlar. 1998 çıkışlı Half-Life bile sorunsuz çalışıyor.
Z ZubizukTumTum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 1.385 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2015 #3 Bu soru yeni oyunlar eski işletim sisteminde çalışır mı diye olsa daha mantıklı olurdu. Ve tabii ki de çalışacaktır.
Bu soru yeni oyunlar eski işletim sisteminde çalışır mı diye olsa daha mantıklı olurdu. Ve tabii ki de çalışacaktır.