Eski oyunlara para vermek doğru mu?

Yazdıklarımı dikkatlice oku. Çünkü hiçbir şey anlamamışsın

Yazdıklarımı dikkatlice oku. Çünkü hiçbir şey anlamamışsın
"Etik ve dini olarak korsan hak yemektir. Bu konu tartışmaya kapalı.

En azından satışı olmayan oyunları gönül rahatlığıyla indiririm."

Buradan ne anlamam gerekiyor? Korsan hak yemektir diyorsunuz, satışı olmayan oyunları indiririm diyorsunuz. Ama bilmiyorsunuz ki o satışı olmayanların kutulu olarak Ebay gibi yerlerde satılıyor. Çok site var Ebay gibi. Her oyun bulunuyor hatta NES oyunlarına kadar var. En eski oyunlar bile var.

Neyi anlamadım acaba? Lütfen açıklayın, hatalıysam söyleyeyim.

Evet. Bizde oturmuş bir algı yok konuda.

Yukarıda bir arkadaşın kafası çok karışmış. Ben korsanı desteklemiyorum ama korsan kullanana da laf etmem.

Ama korsan etik ve dini olarak hakka girmektir. Buna kimse itiraz edemez.

Ben korsan kullananı eleştirmedim.

Satışı olmayan oyun dedim. Ebay de satılan vsyi ben de biliyorum. aslında benzer şeylerden bahsediyoruz da siz çok ofansif anlamışsınız.

Tamam da satışı olmayan oyun diye bir şey yok aslında. Kutulu olarak bütün oyunları bulabilirsiniz. Indie oyunlar sadece çıkmıyor, onlar da ucuz zaten.

Durumunuz iyiyse, sisteminiz varsa ve bütçeniz varsa legal bir şekilde almak en doğru olanı ama şu durumda iken kimsenin seni korsan kullandığı için suçlamaya zerre miskal hakkı yok. Durumun olduğunda Steam de vs satılıyorsa alırsın bir şekilde adamların hakkını ödersin ama ödemezsen de çok bir önemi yok takma yani. Onu yapan adamlar üzerine 15 oyun yaptıysa ve artık orada bile değillerse para ödemenin pekte bir anlamı yok.

Ayrıca pek çok eski oyunun Steam veya legal versiyonları korsandan daha kötü çalışıyor.

Eski veya yeni fark etmez maddi gücünüz yeterli ise ve alacağınız oyun düzgün bir şekilde çalışıyor ise alınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…