Eski Oyunlarda FPS Sınırı

HasNickTR

Hectopat
Merhaba ben nostalji yapmak için eski Need for Speed oyunlarını oynuyorum. Ama 2010 öncesi oyunlarda 30 FPS'yi geçmiyor 2010 sonrası oyunlarda da 60 FPS'yi geçmiyor. Bu FPS sınırlamasını nasıl kaldırabilirim?
Sistemim:
Ryzen 5 3600X.
AMD RX 5700 XT.
16 GB RAM.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Arkadaşın ekran kartı NVIDIA değil.

Merhaba ben nostalji yapmak için eski Need for Speed oyunlarını oynuyorum. Ama 2010 öncesi oyunlarda 30 FPS'yi geçmiyor 2010 sonrası oyunlarda da 60 FPS'yi geçmiyor. Bu FPS sınırlamasını nasıl kaldırabilirim?
Sistemim:
Ryzen 5 3600X.
AMD RX 5700 XT.
16 GB RAM.
Oyun dosyalarından config dosyasından hallediyordunuz, internette videoları var.

Eskiden kastımız ne kadar eski? 2003 den öncesi ise zaten 60 fps falan beklemeyin. O zaman insanlar 3D oyun gördüklerine şükrediyorlardı 60 fps i napsınlar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı