Diskinizde Windows yüklü mü?
BIOS dan windows'a yüklü olan diskiniz 1. sata yerinde değildir. Onu 1.sata yerine alın sonra deneyin.Yani yeni PC aldıktan sonra bunu kenara kaldırmıştım BIOS pilini çıkarmıştım boşuna bitmesin diye şimdi ders için lazım oldu görüntü vermesi lazım Windows 10 yüklüydü içinde
BIOS'tan Windows'a yüklü olan diskiniz 1. SATA yerinde değildir. Onu 1.SATA yerine alın sonra deneyin.
O zaman bilgisayarınız açılır açılmaz delete(genellikle delete tuşuyla açılır) tuşuna basıp durun. O şekilde deneyinSıkıntı şu BIOS'a girilmiyor direkt bu ekran geliyor zaten sate girişlerinin yerlerini işaretlemiştim onlardada problem yok mesajın için teşekkür ederim
bios a girmeyi başardım ssd yi görmüyorO zaman bilgisayarınız açılır açılmaz delete(genellikle delete tuşuyla açılır) tuşuna basıp durun. O şekilde deneyin
O zaman sata kablosunu ya anakarta iyi takılmamıştır ya da diske sata kablosu iyi oturmamıştır. Kasanın içinden bakın.bios a girmeyi başardım ssd yi görmüyor
O zaman SATA kablosunu ya anakarta iyi takılmamıştır ya da diske SATA kablosu iyi oturmamıştır. Kasanın içinden bakın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.