DÜNDAR_ALEMDAR Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 737 Çözümler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ekim 2023 #11 lazykarma dedi: SATA SSD'yi okumuyor SSD de problem olabilir büyük ihtimal ama HDD yide 1.sıraya koyuyorum boot menüsünden ama yine olmuyor aynı ekran geliyor Genişletmek için tıkla... HDD'de windows yüklü değil ondan açılmaz. Büyük ihtimal windows SSD'ye kurulu. Siz format atın windows'u HDD'e yüklemek zorundasınız. Artı 0 Eksi
lazykarma dedi: SATA SSD'yi okumuyor SSD de problem olabilir büyük ihtimal ama HDD yide 1.sıraya koyuyorum boot menüsünden ama yine olmuyor aynı ekran geliyor Genişletmek için tıkla... HDD'de windows yüklü değil ondan açılmaz. Büyük ihtimal windows SSD'ye kurulu. Siz format atın windows'u HDD'e yüklemek zorundasınız.
KS KS lazykarma Decapat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #12 DÜNDAR_ALEMDAR dedi: HDD'de Windows yüklü değil ondan açılmaz. Büyük ihtimal Windows SSD'ye kurulu. Siz format atın Windows'u HDD'e yüklemek zorundasınız. Genişletmek için tıkla... USB bellek e Windows 10 ISO indirsem oluyordu değil mi? Artı 0 Eksi
DÜNDAR_ALEMDAR dedi: HDD'de Windows yüklü değil ondan açılmaz. Büyük ihtimal Windows SSD'ye kurulu. Siz format atın Windows'u HDD'e yüklemek zorundasınız. Genişletmek için tıkla... USB bellek e Windows 10 ISO indirsem oluyordu değil mi?
DÜNDAR_ALEMDAR Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 737 Çözümler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ekim 2023 #13 lazykarma dedi: USB bellek e Windows 10 ISO indirsem oluyordu değil mi? Genişletmek için tıkla... O kadarını bilmiyorum YouTube'da videolar var onu izliyip yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
lazykarma dedi: USB bellek e Windows 10 ISO indirsem oluyordu değil mi? Genişletmek için tıkla... O kadarını bilmiyorum YouTube'da videolar var onu izliyip yapabilirsiniz.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.846 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #14 lazykarma dedi: USB bellek e Windows 10 ISO indirsem oluyordu değil mi? Genişletmek için tıkla... ISO dosyasını indirip Rufus yazılımıyla yazdıracaksınız. UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi Artı 0 Eksi
lazykarma dedi: USB bellek e Windows 10 ISO indirsem oluyordu değil mi? Genişletmek için tıkla... ISO dosyasını indirip Rufus yazılımıyla yazdıracaksınız. UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi
KS KS lazykarma Decapat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #15 DÜNDAR_ALEMDAR dedi: O kadarını bilmiyorum YouTube'da videolar var onu izleyip yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Windows 10 kurulumunu yapmaya başladım ama şimdi şöyle bir sıkıntı var sürücüyü seçemiyorum ve ileri tuşuna basamıyorum Artı 0 Eksi
DÜNDAR_ALEMDAR dedi: O kadarını bilmiyorum YouTube'da videolar var onu izleyip yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Windows 10 kurulumunu yapmaya başladım ama şimdi şöyle bir sıkıntı var sürücüyü seçemiyorum ve ileri tuşuna basamıyorum
DÜNDAR_ALEMDAR Decapat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 737 Çözümler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ekim 2023 #16 lazykarma dedi: Windows 10 kurulumunu yapmaya başladım ama şimdi şöyle bir sıkıntı var sürücüyü seçemiyorum ve ileri tuşuna basamıyorum Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atın daha iyi anlarız. Artı 0 Eksi
lazykarma dedi: Windows 10 kurulumunu yapmaya başladım ama şimdi şöyle bir sıkıntı var sürücüyü seçemiyorum ve ileri tuşuna basamıyorum Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü atın daha iyi anlarız.
KS KS lazykarma Decapat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #17 DÜNDAR_ALEMDAR dedi: Ekran görüntüsü atın daha iyi anlarız. Genişletmek için tıkla... Şu an videodan bakıp yapıyorum eğer olmaz ise geri dönüş yaparım Artı 0 Eksi
DÜNDAR_ALEMDAR dedi: Ekran görüntüsü atın daha iyi anlarız. Genişletmek için tıkla... Şu an videodan bakıp yapıyorum eğer olmaz ise geri dönüş yaparım