İ İnfluence Hectopat Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 209 13 Temmuz 2017 #11 MF dedi: Diski takıp format atın sisteme. C'yi silin yeterli. Genişletmek için tıkla... Peki hdd yi nasıl formatlıyabilirim ?
MF dedi: Diski takıp format atın sisteme. C'yi silin yeterli. Genişletmek için tıkla... Peki hdd yi nasıl formatlıyabilirim ?
jaggerz Megapat Katılım 26 Haziran 2015 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2020 #12 Benim eski PC'den HDD'yi yeni bilgisayarıma takacağım...Takacağım diskte işletim sistemi asla olmadı ama oyunları oraya kurdum...Bir sorun teşkil eder mi?
Benim eski PC'den HDD'yi yeni bilgisayarıma takacağım...Takacağım diskte işletim sistemi asla olmadı ama oyunları oraya kurdum...Bir sorun teşkil eder mi?
yaki Femtopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2021 #13 merhabac yeni alacağım pc de windows yok eski hdd mi taksam ona içinde windows 10 var açılırmı yada bi sorun olurmu
merhabac yeni alacağım pc de windows yok eski hdd mi taksam ona içinde windows 10 var açılırmı yada bi sorun olurmu