R Roxor Megapat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 422 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2014 #11 MF dedi: Ya da Windows 8.1 kurarsın. İstediğin sistemde çalışır. Bu kadar basit. Genişletmek için tıkla... 8.1 almaya param yok. Öğrenciyim ben .
MF dedi: Ya da Windows 8.1 kurarsın. İstediğin sistemde çalışır. Bu kadar basit. Genişletmek için tıkla... 8.1 almaya param yok. Öğrenciyim ben .
Ercüment Solmaz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Temmuz 2013 Mesajlar 2.958 Makaleler 5 Çözümler 1 19 Eylül 2014 #12 Bizde öğrenciyiz. Sanki her şeyi satın alıyorsun. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal
Bizde öğrenciyiz. Sanki her şeyi satın alıyorsun. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal
R Roxor Megapat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 422 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2014 #13 Ercüment Solmaz dedi: Bizde öğrenciyiz. Sanki her şeyi satın alıyorsun. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Çaktı 6 saati kitlendim. Eski flashım sıkıntı çıkartacak mı merak ediyorum.
Ercüment Solmaz dedi: Bizde öğrenciyiz. Sanki her şeyi satın alıyorsun. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Çaktı 6 saati kitlendim. Eski flashım sıkıntı çıkartacak mı merak ediyorum.