U uçanbilgin Decapat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 47 Yer Uranüs yakınlarında Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #1 Benim bayağı eski bir laptopum var kullanılmayacak kadar yavaş Google'da kasıyor resmen buna SSD almayı düşündüm ama tatmin edecek bir fark göremezsem diye korkuyorum sizce nasıl bir yol izleyebilirim? AMD E2-9000e Radeon R2. 4 GB RAM. HP laptop.
Benim bayağı eski bir laptopum var kullanılmayacak kadar yavaş Google'da kasıyor resmen buna SSD almayı düşündüm ama tatmin edecek bir fark göremezsem diye korkuyorum sizce nasıl bir yol izleyebilirim? AMD E2-9000e Radeon R2. 4 GB RAM. HP laptop.
ObWizZz Centipat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #2 SSD bayağı hızlandırır Chrome yerine Brave browser kullan en az RAM kullanan tarayıcı bir de yukseltebilirsen RAM'leri yükselt.
SSD bayağı hızlandırır Chrome yerine Brave browser kullan en az RAM kullanan tarayıcı bir de yukseltebilirsen RAM'leri yükselt.
Metnopat Centipat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #3 ObWizZz dedi: SSD bayağı hızlandırır Chrome yerine Brave browser kullan en az RAM kullanan tarayıcı bir de yukseltebilirsen RAM'leri yükselt. Genişletmek için tıkla... Evet benim PC de 4 GB idi bir tane daha RAM aldım 4+4 RAM oldu acayip fark ediyor.
ObWizZz dedi: SSD bayağı hızlandırır Chrome yerine Brave browser kullan en az RAM kullanan tarayıcı bir de yukseltebilirsen RAM'leri yükselt. Genişletmek için tıkla... Evet benim PC de 4 GB idi bir tane daha RAM aldım 4+4 RAM oldu acayip fark ediyor.
Kibolayn Megapat Katılım 24 Haziran 2015 Mesajlar 273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #4 Kesinlikle mantıklı. SSD pcni canlandırır