Beratkocum16 Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 364 7 Kasım 2020 #1 Eski patlayan PC'ye yeni PSU takarsam sıkıntı çıkar mı? Acaba çalışır mı diye bakacağım. Yeni PSU da patlar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2020
Eski patlayan PC'ye yeni PSU takarsam sıkıntı çıkar mı? Acaba çalışır mı diye bakacağım. Yeni PSU da patlar mı?
oğulcan_özdemir Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 659 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Öğrencisi 7 Kasım 2020 #2 Patlamaz. Korkmayın.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 7 Kasım 2020 #3 Beratkocum16 dedi: Eski patlayan PC'ye yeni PSU takarsam sıkıntı çıkar mı? Acaba çalışır mı diye bakacağım. Yeni PSU da patlar mı? Genişletmek için tıkla... Eğer PSU patladıktan sonra donanıma zarar vermediyse açılır ve patlamaz diye düşünüyorum.
Beratkocum16 dedi: Eski patlayan PC'ye yeni PSU takarsam sıkıntı çıkar mı? Acaba çalışır mı diye bakacağım. Yeni PSU da patlar mı? Genişletmek için tıkla... Eğer PSU patladıktan sonra donanıma zarar vermediyse açılır ve patlamaz diye düşünüyorum.
3 383607 Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 428 7 Kasım 2020 #4 Patladı derken? Eğer yandıysa parçalar çalışmayabilir.
Beratkocum16 Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 364 7 Kasım 2020 #5 383607 dedi: Patladı derken? Eğer yandıysa parçalar çalışmayabilir. Genişletmek için tıkla... Çalışmasın bakacam sadece oğulcan_özdemir dedi: Patlamaz. Korkmayın. Genişletmek için tıkla... Eminmisiniz en çok güvenmediğim konu bu çünkü patladığında çok kötü olmustu
383607 dedi: Patladı derken? Eğer yandıysa parçalar çalışmayabilir. Genişletmek için tıkla... Çalışmasın bakacam sadece oğulcan_özdemir dedi: Patlamaz. Korkmayın. Genişletmek için tıkla... Eminmisiniz en çok güvenmediğim konu bu çünkü patladığında çok kötü olmustu
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.223 Çözümler 9 Yer Balıkesir 7 Kasım 2020 #6 PSU modeli nedir ? Sistem nedir ?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #7 Sistemdeki parçalar zarar görmediyse sorun olmaz. Ama bence bu işi kendiniz yapmayın, mahalle bilgisayarcısı olmayan bir bilgisayarcıya götürebilirsin.
Sistemdeki parçalar zarar görmediyse sorun olmaz. Ama bence bu işi kendiniz yapmayın, mahalle bilgisayarcısı olmayan bir bilgisayarcıya götürebilirsin.
oğulcan_özdemir Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 659 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Öğrencisi 7 Kasım 2020 #8 Beratkocum16 dedi: Çalışmasın bakacam sadece Eminmisiniz en çok güvenmediğim konu bu çünkü patladığında çok kötü olmustu Genişletmek için tıkla... Hocam PSU patlamaz, yanar.
Beratkocum16 dedi: Çalışmasın bakacam sadece Eminmisiniz en çok güvenmediğim konu bu çünkü patladığında çok kötü olmustu Genişletmek için tıkla... Hocam PSU patlamaz, yanar.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #9 oğulcan_özdemir dedi: Hocam PSU patlamaz, yanar. Genişletmek için tıkla... Bomba gibi patlayan PSU olabiliyor hocam.
oğulcan_özdemir dedi: Hocam PSU patlamaz, yanar. Genişletmek için tıkla... Bomba gibi patlayan PSU olabiliyor hocam.
Beratkocum16 Hectopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 364 7 Kasım 2020 #10 Taylor Swift Fan Cl dedi: PSU modeli nedir ? Sistem nedir ? Genişletmek için tıkla... Psu casper in eski bir modeli ama hatirlamiyorum Ben küçükken kurcalamışım pc yi sonra patlamış sizce ne yapısında patlamıştır haturlamiyorum
Taylor Swift Fan Cl dedi: PSU modeli nedir ? Sistem nedir ? Genişletmek için tıkla... Psu casper in eski bir modeli ama hatirlamiyorum Ben küçükken kurcalamışım pc yi sonra patlamış sizce ne yapısında patlamıştır haturlamiyorum