Eski PC'yi kullanarak para kazanma

Metehan4402

Kilopat
Daha fazla  
Yeni bir sistem satın aldım ama eski bilgisayarımın yatmasını istemiyorum, satmakta istemiyorum ama o bilgisayar üzerinden para kazanmak istiyorum. Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
En iyi parayi satarak kazanirsin. Mining vb bir seyler dusunuyorsan eger hic o topa girme, satarak kazanacagindan fazlasini kazanamazsin.

VDS gibi sürekli açık tutup yaklaşık 10 işyeri ile görüş. Basit botları açık tut her yerden 20 ₺ alsan 10 yerden 200 ₺ yapar ayda. Fatura da 20 ₺ etkilerse 180 ₺ kâr.

VDS gibi sürekli açık tutup yaklaşık 10 işyeri ile görüş. Basit botları açık tut her yerden 20 ₺ alsan 10 yerden 200 ₺ yapar ayda. Fatura da 20 ₺ etkilerse 180 ₺ kâr.
Daha detaylı anlatabilirmisin?

Tabii. Benim şuan çalışanlarımdan birisi bu işi yapıyor. Gaming sektörü içerisinde mevcut yaklaşık 13 adet işyerinin steam level-game botlarını açık tutuyor. Onun dışında sunuculara özel yaptırılmış discord sunucu botlarını 7/24 açık tutuyor ve her özel işten vds başına aylık 40 ₺ alıyor. Aylık kazancı olarak söylüyorum 13 yer var ancak kimisi 1 adet vds gibi sadece game bot açık tutturuyor kimisi 3-4 tane bot. Yaklaşık 600 ₺ civarı kazanıyor ayda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…