Eski PSU'yu RX 570'e Bağlamak

ElvanKAMAN

Hectopat
Öncelikle ben kendime RX570 aldım arkadaşlar, Technopat'tan birçok kişinin önerisiyle. Şimdi bu ekran kartı için güç kaynağı lazım bana benim bilgisayarıma takılı olan güç kaynağı 250W. bende başka bir güç kaynağı daha var 350W (eski güç kaynağı.)

Şimdi yenisi için 250 300 TL vermek istemiyorum anakartıma takılı olan güç kaynağı duracak ben direkt eski güç kaynağımı ekran kartına bağlamak istiyorum. Fakat gördüğünüz gibi uyumlu değil bunun için pin falan ne yapabilirim ?
SR.jpg
srr.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
350w RX 570'e yeterli gelmez gibime geliyor. Hiç beklemediğiniz anda sistem kapanabilir fazla yük bindiğinde. Hatta açmayabilir bile. Yani yeni bir PSU almanız şart gibi gözüküyor. Riske girerim diyorsanız internette dönüştürücüler var, molex ile olanlarından alabilirsiniz.

Link atmak serbest mi bilmiyorum ama Molex to PCI-E dönüştürücüler mevcut internet üzerinde ek olarak 24 pinin hatırlamadığım 2 pinini birbirine bağlayıp kısa devre ettirmen gerekli, Çünkü bildiğim kadarıyla PSU'lar 24 pin bağlı olmadığı zaman çalışmıyorlar. Fakat bunu kesinlikle önermem. O PSU ile sistem bileşenlerine geri dönüşü olmayan hasarlar vermen olası.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı