H0usten Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 522 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 19 Temmuz 2023 #41 Kullanıcı311 dedi: Değişen bir şey yok derken? Ne çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Sadece Ekranda fastboot yazısı birde robot resmi öncedende böyle çıkıyordu.
Kullanıcı311 dedi: Değişen bir şey yok derken? Ne çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Sadece Ekranda fastboot yazısı birde robot resmi öncedende böyle çıkıyordu.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #42 H0usten dedi: Sadece Ekranda Fastboot yazısı bir de robot resmi önceden de böyle çıkıyordu. Genişletmek için tıkla... Ses açma tuşuna ve güç tuşuna basılı tutun. Yanlış kombinasyonu yapmış olabilirsiniz.
H0usten dedi: Sadece Ekranda Fastboot yazısı bir de robot resmi önceden de böyle çıkıyordu. Genişletmek için tıkla... Ses açma tuşuna ve güç tuşuna basılı tutun. Yanlış kombinasyonu yapmış olabilirsiniz.
elREYdeTURQUÍA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2017 Mesajlar 1.915 Çözümler 6 Yer Murcia, ES Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #43 H0usten dedi: Sadece Ekranda Fastboot yazısı bir de robot resmi önceden de böyle çıkıyordu. Genişletmek için tıkla... Tamam o ekrandayken dediğim şeyleri yapın teli PC'ye bağlayıp
H0usten dedi: Sadece Ekranda Fastboot yazısı bir de robot resmi önceden de böyle çıkıyordu. Genişletmek için tıkla... Tamam o ekrandayken dediğim şeyleri yapın teli PC'ye bağlayıp
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #44 elREYdeTURQUÍA dedi: Tamam o ekrandayken dediğim şeyleri yapın teli PC'ye bağlayıp Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla Fastboot'a girmiş olmalı. TWRP yüklenmiş olması gerek.
elREYdeTURQUÍA dedi: Tamam o ekrandayken dediğim şeyleri yapın teli PC'ye bağlayıp Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla Fastboot'a girmiş olmalı. TWRP yüklenmiş olması gerek.
elREYdeTURQUÍA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2017 Mesajlar 1.915 Çözümler 6 Yer Murcia, ES Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #45 Kullanıcı311 dedi: Yanlışlıkla Fastboot'a girmiş olmalı. TWRP yüklenmiş olması gerek. Genişletmek için tıkla... Haa twrp yüklediyse tamamdır, vbmeta da gerekli olabilir arkadaş giremezse onu da söyleyin yüklesin.
Kullanıcı311 dedi: Yanlışlıkla Fastboot'a girmiş olmalı. TWRP yüklenmiş olması gerek. Genişletmek için tıkla... Haa twrp yüklediyse tamamdır, vbmeta da gerekli olabilir arkadaş giremezse onu da söyleyin yüklesin.
H0usten Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 522 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 20 Temmuz 2023 #46 Kullanıcı311 dedi: Ses açma tuşuna ve güç tuşuna basılı tutun. Yanlış kombinasyonu yapmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şarj etme simgesi çıktı ama normalde böyle çıkmıyordu şarjı simgesi farklıydı yani. Hocam kusura bakmayın konuyu hortlarttım ama şimdi ben TWRP'yi nasıl silicem bir de telefonu açamıyorum şu anda. Kullanıcı311 dedi: Yanlışlıkla Fastboot'a girmiş olmalı. TWRP yüklenmiş olması gerek. Genişletmek için tıkla... H0usten dedi: Şarj etme simgesi çıktı ama normalde böyle çıkmıyordu şarjı simgesi farklıydı yani. Hocam kusura bakmayın konuyu hortlarttım ama şimdi ben TWRP'yi nasıl sileceğim bir de telefonu açamıyorum şu anda. Genişletmek için tıkla... Açtım hocam şu an. Son düzenleme: 1 Eylül 2023
Kullanıcı311 dedi: Ses açma tuşuna ve güç tuşuna basılı tutun. Yanlış kombinasyonu yapmış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şarj etme simgesi çıktı ama normalde böyle çıkmıyordu şarjı simgesi farklıydı yani. Hocam kusura bakmayın konuyu hortlarttım ama şimdi ben TWRP'yi nasıl silicem bir de telefonu açamıyorum şu anda. Kullanıcı311 dedi: Yanlışlıkla Fastboot'a girmiş olmalı. TWRP yüklenmiş olması gerek. Genişletmek için tıkla... H0usten dedi: Şarj etme simgesi çıktı ama normalde böyle çıkmıyordu şarjı simgesi farklıydı yani. Hocam kusura bakmayın konuyu hortlarttım ama şimdi ben TWRP'yi nasıl sileceğim bir de telefonu açamıyorum şu anda. Genişletmek için tıkla... Açtım hocam şu an.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #47 H0usten dedi: Şarj etme simgesi çıktı ama normalde böyle çıkmıyordu şarjı simgesi farklıydı yani. Hocam kusura bakmayın konuyu hortlarttım ama şimdi ben TWRP'yi nasıl sileceğim bir de telefonu açamıyorum şu anda. Açtım hocam şu an. Genişletmek için tıkla... Açıldı ise iyi. Bilgisayara bunu indir; https://github.com/iusmac/recovery_rova/releases/download/R11.1_5/OrangeFox-R11.1_5_FDE+FBE-Unofficial-rova.zip Dosya Gezgini üzerinden TWRP'yi seç ve içine indirdiğin ZIP dosyasını at. İnstall kısmından ZIP dosyasını seç ve oku kaydır.
H0usten dedi: Şarj etme simgesi çıktı ama normalde böyle çıkmıyordu şarjı simgesi farklıydı yani. Hocam kusura bakmayın konuyu hortlarttım ama şimdi ben TWRP'yi nasıl sileceğim bir de telefonu açamıyorum şu anda. Açtım hocam şu an. Genişletmek için tıkla... Açıldı ise iyi. Bilgisayara bunu indir; https://github.com/iusmac/recovery_rova/releases/download/R11.1_5/OrangeFox-R11.1_5_FDE+FBE-Unofficial-rova.zip Dosya Gezgini üzerinden TWRP'yi seç ve içine indirdiğin ZIP dosyasını at. İnstall kısmından ZIP dosyasını seç ve oku kaydır.