Eski ses sistemi patlayabilir mi?

berk89

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Eski ama çok kaliteli bir ses sistemim var. Bilgisayarımda kulaklık çıkışın da aktif olarak kullanıyorum ve şimdi ben bu sistemi TV'ye bağlamak istiyorum. TV'nin kulaklık çıkışı var fakat TV'ye bağladığımda eski nesil ses sistemi olduğundan Subwoofer'ın patlayabileceğini söylüyorlar. Böyle bir şey mümkün mü?

Dosya Ekleri

• IMG_20230522_003135.jpg
    IMG_20230522_003135.jpg
    56,5 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20230522_003256.jpg
    IMG_20230522_003256.jpg
    167,3 KB · Görüntüleme: 68
Neden patlayacağını da yazsalarmış keşke. Ben çöpten Logitech Z5 2+1 ses sistemi bulmuştum :) içini açıp devre kartı temzileyici ile temizlemiştim. Ardından köye götürüp televizyona bağlayıp kullandık. Sorunsuz çalışıyor. Yani bilgisayarda kullanırken bir şey olmuyorsa televizyonda da öyle bir şey olacağını düşünmüyorum.

Merhaba. Eski ama çok kaliteli bir ses sistemim var. Bilgisayarımda kulaklık çıkışın da aktif olarak kullanıyorum ve şimdi ben bu sistemi TV'ye bağlamak istiyorum. TV'nin kulaklık çıkışı var fakat TV'ye bağladığımda eski nesil ses sistemi olduğundan Subwoofer'ın patlayabileceğini söylüyorlar. Böyle bir şey mümkün mü?

Alakası yok inanmayın patlama diye bir şey olmaz.
Subwoofer a keskin bir cisim batırırsanız ancak o zaman körük yırtılır ve çalışmaz fakat yine de patlamaz kısa devre bile olsa en fazla sigorta atar.

Ben kullanıyorum, sorun olmaz. Rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı