ilnessaw Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 280 14 Mayıs 2021 #141 387354 dedi: IP adresini engelleme gibi bir şey varsa uygula ama büyük ihtimal yoktur . Yüzünü gördünmü kendisini tam tanıyor musun? Tanımadığın kişilerle pek arkadaş olma. Benden küçük kardeş tavsiyesi . En güzelini yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yüzünü Gördüm çok iyi biri.
387354 dedi: IP adresini engelleme gibi bir şey varsa uygula ama büyük ihtimal yoktur . Yüzünü gördünmü kendisini tam tanıyor musun? Tanımadığın kişilerle pek arkadaş olma. Benden küçük kardeş tavsiyesi . En güzelini yapıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Yüzünü Gördüm çok iyi biri.
3 387354 Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.409 Çözümler 26 14 Mayıs 2021 #142 ilnessaw dedi: Yüzünü Gördüm çok iyi biri. Genişletmek için tıkla... İyi mi güzel mi? Yanlış anlamayın beni. Kendisini sevdiğin için mi seviyorsun yoksa güzelliği için mi?
ilnessaw dedi: Yüzünü Gördüm çok iyi biri. Genişletmek için tıkla... İyi mi güzel mi? Yanlış anlamayın beni. Kendisini sevdiğin için mi seviyorsun yoksa güzelliği için mi?
ilnessaw Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 280 14 Mayıs 2021 #143 387354 dedi: İyi mi güzel mi? Yanlış anlamayın beni. Kendisini sevdiğin için mi seviyorsun yoksa güzelliği için mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ben sadece mutlu olmayı istiyorum okadar çok üzüldüm ki artık biraz mutlu oluyım istiyorum.
387354 dedi: İyi mi güzel mi? Yanlış anlamayın beni. Kendisini sevdiğin için mi seviyorsun yoksa güzelliği için mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ben sadece mutlu olmayı istiyorum okadar çok üzüldüm ki artık biraz mutlu oluyım istiyorum.
3 387354 Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.409 Çözümler 26 14 Mayıs 2021 #144 ilnessaw dedi: Hocam ben sadece mutlu olmayı istiyorum o kadar çok üzüldüm ki artık biraz mutlu oluyım istiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman np. Allah devamını getirsin.
ilnessaw dedi: Hocam ben sadece mutlu olmayı istiyorum o kadar çok üzüldüm ki artık biraz mutlu oluyım istiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman np. Allah devamını getirsin.
ilnessaw Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 280 16 Mayıs 2021 #145 387354 dedi: O zaman np. Allah devamını getirsin. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. EgehanAltintas dedi: Kardeşim kendin kaybetmişsin. Biraz "Redpill" erkek ol. Genişletmek için tıkla... Hocam onunla ne alakası var ben sadece sevilmek istedim okadar. EgehanAltintas dedi: Kardeşim kendin kaybetmişsin. Biraz "Redpill" erkek ol. Genişletmek için tıkla... Hocam onunla ne alakası var ben sadece sevilmek istedim okadar. 300319 dedi: Sen bir psikiyatriye görün. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum abi artık gerçekten sevilmemek insanı üzüyor. körbiginar dedi: Ne diyelim, geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Sağol Kardeşim. Son düzenleme: 16 Mayıs 2021
387354 dedi: O zaman np. Allah devamını getirsin. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. EgehanAltintas dedi: Kardeşim kendin kaybetmişsin. Biraz "Redpill" erkek ol. Genişletmek için tıkla... Hocam onunla ne alakası var ben sadece sevilmek istedim okadar. EgehanAltintas dedi: Kardeşim kendin kaybetmişsin. Biraz "Redpill" erkek ol. Genişletmek için tıkla... Hocam onunla ne alakası var ben sadece sevilmek istedim okadar. 300319 dedi: Sen bir psikiyatriye görün. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum abi artık gerçekten sevilmemek insanı üzüyor. körbiginar dedi: Ne diyelim, geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Sağol Kardeşim.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.944 Makaleler 21 Çözümler 30 16 Mayıs 2021 #146 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ilnessaw Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 280 16 Mayıs 2021 #147 RUSHTOB dedi: Hocam gerçekten buluşalım diyip (sizinle sevgili olmak isteyip) sonra o arkadaşınızla sevgili olmuşsanız iyi yapmışsınız. Boşverin kafa rahat takılın. Kendinizi de böyle gereksiz ergenlik maceraları için yormayın. Genişletmek için tıkla... Hocam kendileri seçtiler kendiler istediler onlardan tek dileğim benden uzak olsunlar. GFYT dedi: Bir kız için yaptığına değmez, iyi etmişsin buluşmayarak. Genişletmek için tıkla... Çok yoruldum hocam kendimi üzmekten.
RUSHTOB dedi: Hocam gerçekten buluşalım diyip (sizinle sevgili olmak isteyip) sonra o arkadaşınızla sevgili olmuşsanız iyi yapmışsınız. Boşverin kafa rahat takılın. Kendinizi de böyle gereksiz ergenlik maceraları için yormayın. Genişletmek için tıkla... Hocam kendileri seçtiler kendiler istediler onlardan tek dileğim benden uzak olsunlar. GFYT dedi: Bir kız için yaptığına değmez, iyi etmişsin buluşmayarak. Genişletmek için tıkla... Çok yoruldum hocam kendimi üzmekten.
Uras_Koç Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 648 Çözümler 8 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Mayıs 2021 #148 ilnessaw dedi: Kalp hastalığımın yeni çıktığı dönemler. Genişletmek için tıkla... Aga beeeee senin için yakıyoruz
ilnessaw dedi: Kalp hastalığımın yeni çıktığı dönemler. Genişletmek için tıkla... Aga beeeee senin için yakıyoruz
Argos99 Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 392 Çözümler 2 Yer Ev 26 Mayıs 2021 #149 Her hafta aynı konu... Bu kadar insanın size acıması hoşunuza gidiyor mu gerçekten?
altes Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #150 Ne işine yaradı böyle bir konu açmak beraber ağlayalım mı istiyorsun, ergensin işte abartma bu kadar.
Ne işine yaradı böyle bir konu açmak beraber ağlayalım mı istiyorsun, ergensin işte abartma bu kadar.