Eski sevdiğim kız

Bence orada ikiside üzülmesin diye biriyle çıkması gerektiğini düşünmüş olabilir.

Öncelikle geçmiş olsun. Keşke onunla buluşsaydınız. Ne olursa olsun birisi sizi davet edince gitmelisiniz bence.
Gerçek aşk değil uzun sürmez o ilişki.

Bir varyasyonunu yaşamıştım, arkadaşımla sevgili olmuşlardı yine. Ergen olduklarını falan söyleyip iç rahatlat, sonra da umursamadım zaten eskiden günde 5 saat konuşurduk şimdi 5 günde 1 saat konuşuyoruz. İnsanoğlu alışıyor

Çok iyi niyetlisiniz.

Buna iyi mi yoksa kötü anlamda mı değindiğimi anlamışsınızdır diye umuyorum; yazdığınız kadarıyla görünürde, dediklerimin ikisi de tam anlamıyla tutuyor.
Ben kimseyi kırmak istemedim o gün zaten kafamda düşünüp söyledim arkadaşıma sonra arkadaşımla sevgili oldu zaten.

Gerçek aşk değil uzun sürmez o ilişki.
Orası öyle ama şimdi bir de kızın açısından bakmak lazım. Ya gerçekten konu sahibini seviyorsa. Yani böyle düşünmek lazım bence. İnsanlar bazen böyle hatalar yapabiliyor. Ki bence çağırdığına göre konu sahibini cidden önemsiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…