Eski sevdiğim kız

Tamam hocam sağolun.

Kalp hastalığımın yeni çıktığı dönemler.

Allah şifa versin.

Bak bir daha birine aşık olursan benim gibi direk açıl yoksa böyle üzülürsün ve senin üzülmeni istemem. Daha doğrusu kimsenin üzülmesini istemem.

Galiba bugünde kız konusu açılma rekoru kırıldı.

Evet

Geçmiş olsun. Ben 7. sınıfta açıldığımda ilk red yedim, ikinci kez açıldığımda kabul etti sayılır. SOnra bir olaydan sonra aramız bozuldu. 2 yıldır görüşmüyorum kendisiyle ama hep aklımda.

Son düzenleme:
Dedi ki Emir aramızdan çekil ben onu seviyorum arkadaşlığımızın bozulmasını istemiyorum dedi.
Nasıl bir arkadaşmış. Çekil ne demek birader?

Arkadaş kalite ölçme seansıma hoşgeldiniz

1- Bu şahıs aramızdan çekil diyerek nasıl bir insan olduğunu açıklıyor. Neden çekilesin? Kız ikiniz arasından kimi seviyorsa ona gider birader. Burdan eksi bir puan ile başlıyor arkadaşımız.

2- Kendi düşünceme göre bu arkadaş kız tarafından size mesaj attırmış. Eğer siz oraya gitmiyorsanız, kızı da sevmiyorsunuzdur.Kızımız buna inanmış. Bunu yaptığı için 1 eksi puan daha alıyor ama bu gerçek olmayabilir.

3- Bu en sevdiğim madde olabilir. Bu arkadaş size aramızı bozma demiş çünkü hasta olduğunuzu biliyor. Hasta olduğunuz için hiç birşey yapamazsınız. Bu arkadaş da bunu fırsata çevirmiş. Burdan -999999 puan alıyor zaten.

Sonuç olarak bu arkadaş arkadaş değildir. Ama sorun değil. Size kız mı bulamıcaz hocam? Kaplan gibisinizdir siz eminim ben.

baya troll gibi oldu ama biraz saçmalamak istedim. Bu arkadaşı arkadaş olarak sayanın ben ta...

Değmiyor hocam canımızı yakıyor ama değmiyor.
Sağolun hocam ara sıra görüyorum hikaye atıyorlar instagrama beraber.

Öncellikle geçmiş olsun. Kafanıza takmayın sağlık her şeyden önemli! Bu tür aşklar gelici geçici %85 ihtimal ile liseye veya üniversiteye geçtiğinizde gerçek aşkı bulma oranınız çok çok artacaktır. Bu yüzden bu konu hakkında kafanızı yormayın sağlığınıza önem verin her şey çok güzel olacak <3

Ben lisedeyim şuan zaten 9 cı sınıftayım ve öneriniz için teşekkürler ama tabi unutulmuyor yapılanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…