Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.302 Makaleler 23 Çözümler 20 5 Temmuz 2020 #11 Var. Hem de kaç tane.
Cimbomlu Wassup Centipat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 790 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2020 #12 Walter H. White dedi: Var. Hem de kaç tane. Genişletmek için tıkla... Kaç tane ?
Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.302 Makaleler 23 Çözümler 20 5 Temmuz 2020 #13 Cimbomlu Wassup dedi: Kaç tane ? Genişletmek için tıkla... +20 rahat oldu. Uydurduğumu falan düşünüyordur şimdi herkes. Forumdan samimi arkadaşım var o biliyor o yüzden kanıtlamak için kendimi kasmayacağım
Cimbomlu Wassup dedi: Kaç tane ? Genişletmek için tıkla... +20 rahat oldu. Uydurduğumu falan düşünüyordur şimdi herkes. Forumdan samimi arkadaşım var o biliyor o yüzden kanıtlamak için kendimi kasmayacağım
Cimbomlu Wassup Centipat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 790 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2020 #14 Walter H. White dedi: +20 rahat oldu. Uydurduğumu falan düşünüyordur şimdi herkes. Forumdan samimi arkadaşım var o biliyor o yüzden kanıtlamak için kendimi kasmayacağım Genişletmek için tıkla... Bir ara görüşelim. Taktik almam gerekli senden.
Walter H. White dedi: +20 rahat oldu. Uydurduğumu falan düşünüyordur şimdi herkes. Forumdan samimi arkadaşım var o biliyor o yüzden kanıtlamak için kendimi kasmayacağım Genişletmek için tıkla... Bir ara görüşelim. Taktik almam gerekli senden.
Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.302 Makaleler 23 Çözümler 20 5 Temmuz 2020 #15 Cimbomlu Wassup dedi: Bir ara görüşelim. Taktik almam gerekli senden. Genişletmek için tıkla... Ne konuda ahahaha. Seve seve yardımcı olurum
Cimbomlu Wassup dedi: Bir ara görüşelim. Taktik almam gerekli senden. Genişletmek için tıkla... Ne konuda ahahaha. Seve seve yardımcı olurum
SeFaB35 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 300 Çözümler 1 5 Temmuz 2020 #16 Walter H. White dedi: Ne konuda ahahaha. Seve seve yardımcı olurum Genişletmek için tıkla... Kaç tanesi gerçek sevgiydi. Benim 7 sadece 1 tane var gerçek sevgi.
Walter H. White dedi: Ne konuda ahahaha. Seve seve yardımcı olurum Genişletmek için tıkla... Kaç tanesi gerçek sevgiydi. Benim 7 sadece 1 tane var gerçek sevgi.
Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.302 Makaleler 23 Çözümler 20 5 Temmuz 2020 #17 SeFaB35 dedi: Kaç tanesi gerçek sevgiydi. Benim 7 sadece 1 tane var gerçek sevgi. Genişletmek için tıkla... Hiçbiri gerçek değildi benim için. Aşık olmamıştım. Sadece birlikte vakit geçirip ara sıra "etkileşime" geçtiğim kızlardı.
SeFaB35 dedi: Kaç tanesi gerçek sevgiydi. Benim 7 sadece 1 tane var gerçek sevgi. Genişletmek için tıkla... Hiçbiri gerçek değildi benim için. Aşık olmamıştım. Sadece birlikte vakit geçirip ara sıra "etkileşime" geçtiğim kızlardı.
SeFaB35 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 300 Çözümler 1 5 Temmuz 2020 #18 Walter H. White dedi: Hiçbiri gerçek değildi benim için. Aşık olmamıştım. Sadece birlikte vakit geçirip ara sıra "etkileşime" geçtiğim kızlardı. Genişletmek için tıkla... Gerçek olunca görüceksin gidince zorlanıyor insan.
Walter H. White dedi: Hiçbiri gerçek değildi benim için. Aşık olmamıştım. Sadece birlikte vakit geçirip ara sıra "etkileşime" geçtiğim kızlardı. Genişletmek için tıkla... Gerçek olunca görüceksin gidince zorlanıyor insan.
Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.302 Makaleler 23 Çözümler 20 5 Temmuz 2020 #19 SeFaB35 dedi: Gerçek olunca görüceksin gidince zorlanıyor insan. Genişletmek için tıkla... Daha önce aşık olmadığım için dediğim gibi bilemem. Ancak duygusal bir insan değilim. Mantık daha önemli benim için duygulardan. Hayatımın geri kalanında da birine gerçek anlamda aşık olabileceğimi düşünmüyorum.
SeFaB35 dedi: Gerçek olunca görüceksin gidince zorlanıyor insan. Genişletmek için tıkla... Daha önce aşık olmadığım için dediğim gibi bilemem. Ancak duygusal bir insan değilim. Mantık daha önemli benim için duygulardan. Hayatımın geri kalanında da birine gerçek anlamda aşık olabileceğimi düşünmüyorum.
STR Kaos Hectopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 910 Çözümler 6 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen Adayı 5 Temmuz 2020 #20 Sadece 1 tane var.