Eski sevgiliye nasıl ulaşılır?

Waylon Park

Picopat
Daha fazla  
Eski sevgilime nasıl ulaşabilirim? Telefon numarası mevcut değil zaten WhatsApp'tan engellemişti beni. Instagram hesabını biliyorum ama takipleşmediğimiz için mesaj atamıyorum. Nasıl ulaşırım?

Eski sevgilime nasıl ulaşabilirim? Telefon numarası mevcut değil zaten WhatsApp'tan engellemişti beni. Instagram hesabını biliyorum ama takipleşmediğimiz için mesaj atamıyorum. Nasıl ulaşırım?

Niye eski sevgiline seni engellemesine rağmen ulaşmaya çalışıyorsun? Sapık mısın? Köle misin?

Kendisine bu konuyu açtıktan sonra 20-25 dakika sonra ulaştım, biraz konuştuk ve sevgilisi olduğunu söyledi. Bende kusura bakma dedim ve konuşmayı kestim.

Görünüşe göre eski sevgilin seni kendisi bırakmış. Bırakmasının sebebi de alternatifinin olmasıdır genellikle. Git başkasını bul ona yaz. Kız mı kalmadı? Enerjini tek bir kıza boşa harcıyorsun.

Görünüşe göre eski sevgilin seni kendisi bırakmış. Bırakmasının sebebi de alternatifinin olmasıdır genellikle. Git başkasını bul ona yaz. Kız mı kalmadı? Enerjini tek bir kıza boşa harcıyorsun.
Hayır, ortak karar alarak ayrıldık ve birbirimizi engelledik. Ben sadece tekrar ulaşabilmek için engeli kaldırdım. Ayrıca özlediğim için yazdım, konuşursam iyi gelir diye düşündüm ve gerçekten de iyi geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı